Saadet Partisi sözü mahalleliye verdi

Saadet Partisi sözü mahalleliye verdi


BARTIN (A.A) - Saadet Partisi Bartın il teşkilatı, söz mahallede toplantısını Esentepe mahallesinde düzenledi.
     Merkez İlçe Başkanı Emin Titiz, partilerince 81 ilde başlatılan proje kapsamında mahalle toplantıları yaparak halkın sorun, görüş ve önerilerini dinleyeceklerini, bunları da bir rapor haline getireceklerini ifade etti.
     Titiz, şöyle konuştu:
     Bizim siyasilerimiz Avrupaya gittiler, orada gördükleri farklı uygulamaları getirip burada insanımıza hiç sormadan hem de ciddi paralar harcayarak uyguladılar. Peki, bizler geçmişte Milli Görüş belediyeleri olarak efsane hizmetleri nasıl gerçekleştirdik- Mahalleyi en iyi bilen mahalle muhtarı, okul müdürü ve cami imamından oluşan bir heyetle mahallenin sorunlarını bizzat yerinde tespit ettik ve oraya hizmet götürdük. Bu yapacağımız çalışma ile bunu bir adım daha ileri götürerek artık söz mahallede diyoruz ve yaşanabilir bir Türkiyenin zeminini oluşturacak bu programlar serimizi Esentepe mahallemizden başlatıyoruz
     İl Başkan Yardımcısı Yaşar Sinoplu da insanların dizilerle gerçek gündemden ve düşünmekten alıkonulmak istendiğini ifade ederek, Bir haftada 60 tane dizi yayına giriyor. Neden- Çünkü oyun devam etsin ve meseleler anlaşılmasın istiyorlar. Ama inşallah hep beraber bu oyunu bozacağız dedi.
     İl Başkanı Ünal Yurtbay ile bazı teşkilat mensuplarının katıldığı toplantıda mahalle sakinlerinin ülke ve kent gündemine ilişkin görüş ve önerileri dinlendi.
    
     Muhabir: Selim Bostancı
     Yayıncı: Ebubekir Gülüm
<< Önceki Haber Saadet Partisi sözü mahalleliye verdi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER