Saadet Partisi Genel Başkan Başdanışmanı Erbakan:

Saadet Partisi Genel Başkan Başdanışmanı Erbakan: Milli görüş düşüncesine sahip olmayan bazı partiler birleşiyor, bizce gayet mantıklıdır, milli görüş dışındaki bütün partiler alt alta yan yana gelse birleşse de fark etmez (


ÇORUM (A.A) - Saadet Partisi Genel Başkan Başdanışmanı Fatih Erbakan, Milli görüş düşüncesine sahip olmayan bazı partiler birleşiyor, bizce gayet mantıklıdır, milli görüş dışındaki bütün partiler alt alta yan yana gelse birleşse de fark etmez dedi.
     Erbakan, Saadet Partisi Çorum İl Başkanlığının Kültür Sitesinde düzenlediği iftarda yaptığı konuşmada, ramazan ayında dünyanın dört bir yanındaki Müslümanların zulüm gördüğünü söyledi.
     Müslümanların yaşadıklarının kan dondurucu olduğu belirten Erbakan, Yanı başımızda Suriyede her gün kardeşlerimiz ölüyor. Arakanda ise Müslümanlar açlık ve sefalet içinde. Şuurlu bir Müslüman olarak bunlar bizim kanımıza dokunuyor. Bizler yıllar önce İslam dünyasındaki zulmü kaldıran bir devletin evlatlarıyız diye konuştu.
     Babası merhum Erbakanın Milli görüş bir yana, diğerleri bir yana sözünü hatırlatan Erbakan, şunları kaydetti:
     Milli görüş düşüncesine sahip olmayan bazı partiler birleşiyor, bizce gayet mantıklıdır, milli görüş dışındaki bütün partiler alt alta yan yana gelse birleşse de fark etmez. Milli görüş dışındaki 60 partinin zaman, para israfı yapmamak ve kafa karışıklığı yaratmamak için birleşmeleri gayet normaldir. Günümüz hastalığının tedavisi milli görüştedir.
    
     Muhabir: Esma Aygün
     Yayıncı: İbrahim Uyar
<< Önceki Haber Saadet Partisi Genel Başkan Başdanışmanı Erbakan: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER