Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Canbay:

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Canbay: Hükümetin Gazzedeki olaylara seyirci kalmayarak gösterdiği tepkileri ve girişimleri olumlu karşılıyoruz


KOCAELİ (A.A) - Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Canbay, Hükümetin Gazzedeki olaylara seyirci kalmayarak gösterdiği tepkileri ve girişimleri olumlu karşılıyoruz dedi.
     Canbay, partisinin Gebze ilçe başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, Filistinde çağın dramının yaşandığını vurgulayarak, Avrupa Birliği ülkelerinin İsraile destek olmalarının ibretlik bir durum olduğunu söyledi.
     Gazzede 130un üzerinde masum insanın hayatını kaybettiği dile getiren Canbay, Biz parti olarak bu saldırıları kınıyoruz. Gazzeli kardeşlerimizin canı canımız, kanı kanımızdır. Hükümetin de Gazzedeki olaylara seyirci kalmayarak gösterdiği tepkileri ve girişimleri olumlu karşılıyoruz şeklinde konuştu.
     Canbay, Türkiyeyi bölmek, çökertmek isteyen ABD ve İsrail ile diğer emperyalist ülkelerin, terör örgütlerine desteği kesilmediği müddetçe ülkede terör olaylarının sona ermeyeceğini ifade etti.
     Türkiyede işsizliğin hala en önemi sorun olmaya devam ettiğini anlatan Canbay, halkın borç içinde yaşadığını savundu.
     Canbay, ülkede aile içi şiddet ve uyuşturucu kullanımının hızla arttığını belirterek, Televizyonlardaki dizi furyalarıyla da ailelerin temeline adeta dinamit konuluyor. İnancımıza ve tarihimize hakaretler ediliyor. Gençlik çökertiliyor ifadesini kullandı.
    
     Muhabir: İsa Turhan / Necdet Doğruyol
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Canbay: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER