Saadet Partisi Genel Başkanı Kamalak:

Saadet Partisi Genel Başkanı Kamalak: -Milli görüşçüler olarak diyoruz ki amacımız, gayemiz hakkı hakim kılmaktır. Bunun için buradayız


ERZURUM (A.A) - Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, Milli görüşçüler olarak diyoruz ki amacımız, gayemiz hakkı hakim kılmaktır. Bunun için buradayız dedi.
     Kamalak, Erzurum Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezinde düzenlenen partisinin genişletilmiş il divan toplantısında yaptığı konuşmada, büyük olmanın ölçüsünün güçlü olmaktan geçtiğini belirterek, peygamberlerin hak anlayışına göre herkesin birtakım hakları olduğunu ve bunun başında da yaşama hakkı bulunduğunu söyledi.
     Yaşama hakkının önemli olduğunu dile getiren Kamalak, Milli görüşçüler olarak diyoruz ki amacımız, gayemiz hakkı hakim kılmaktır. Bunun için buradayız. Bu dünyada herkese yetecek kadar yer de vardır nimet de vardır. Ama bu adil bir düzenle olur. Adil düzen olmadığı için milyonlarca insan yerinden yurdundan olmuştur. Mülteci hayatı yaşamaya mecbur bırakılmıştır. Örnek, Filistinli kardeşlerimiz diye konuştu.
     Kamalak, dünyada herkese yetecek kadar nimet de bulunduğu halde milyonlarca insanın servetlerine, zenginliklerine el konulduğunu, alın terleri sömürülerek açlığa, ölüme terk edildiğini söyledi.
     Patriot füzelerini de eleştiren Kamalak, şunları kaydetti:
     Kurtuluş Savaşında çok önemli rol oynayan üç ilimize de patriot füzeleri yerleştirilmekte. Malatyaya füze kalkanı yerleştirilmiş durumda. Şimdi Kahramanmaraşa, Gaziantepe ve Adanaya patriot füzeleri yerleştirilmektir. Karar çıktı, yakında yerleştirilecek. İyi de bu füzelerle kimi vuracağız biz. İngilizi, Fransızı, Rusu, Yahudiyi veya Almanı, Amerikayı mı- Hayır. Kimi vuracağız- Tetik başkasının elinde. Hiç şüphesiz ki patriot füzeleriyle Müslümanları vuracağız. Milli görüşçüler olarak bizim bu oyunu bozmamız lazım. Onun için gece gündüz yollardayız, bunun için nefesimizi tüketiyoruz.
    
     Muhabir: Ayşe Yıldız
     Yayıncı: Tarkan Demir
<< Önceki Haber Saadet Partisi Genel Başkanı Kamalak: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER