Türkiye Dağcılık Federasyon Başkanı Karaca:

Türkiye Dağcılık Federasyon Başkanı Karaca: -Artvin-Yusufeli arasında bir baraj inşaatında çalışırken, yukarıdan gelen taşın başına isabet etmesi sonucu ağır yaralanan dağcı arkadaşımız Mehmet Şahinin eski sağlığına kavuşması içi


ERZURUM (A.A) - Türkiye Dağcılık Federasyon Başkanı Alaaddin Karaca, Artvin-Yusufeli arasında bir baraj inşaatında çalışırken, yukarıdan gelen taşın başına isabet etmesi sonucu ağır yaralanan dağcı arkadaşımız Mehmet Şahinin eski sağlığına kavuşması için dua ediyoruz dedi.
     Karaca, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Erzurumun İspir ilçesinde bir baraj inşaatında çalışırken başına kaya düşmesi sonucu ağır yaralanan dağcı Mehmet Şahini hastanede ziyaret ettiğini ve durumu hakkında bilgi aldığını söyledi.
     Perşembe günü meydana gelen olayın kendilerini derinden üzdüğünü belirten Karaca, şunları kaydetti:
     Artvin-Yusufeli arasında bir baraj inşaatında çalışırken yukarıdan gelen taşın başına isabet etmesi sonucu ağır yaralanan dağcı arkadaşımız Mehmet Şahinin eski sağlığına kavuşması için dua ediyoruz. Yaralandıktan sonra Erzuruma getirilerek tedavi altına alınan dağcı arkadaşımızın durumu ciddiyetini koruyor. Tedavi gördüğü Yakutiye Araştırma Hastanesinde arkadaşımızı ziyarete gittik. Şahinin tedavisi yoğun bakımda devam ediyor. Çok sevdiğimiz ve değer verdiğimiz dağcı arkadaşımızın çalışırken başına taş düşmesi sonucu yaralanması bizi üzdü. Tek isteğimiz, tek temennimiz yeniden eski sağlığına kavuşmasıdır.
     Karaca, bazı dağcıların firmalarla anlaşarak, barajlarda yükseklik teknolojileri alanında çalıştıklarını sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Selami Küçükoğlu / Ayşe Yıldız
     Yayıncı: Erdem Gültekin
<< Önceki Haber Türkiye Dağcılık Federasyon Başkanı Karaca: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER