Saadet Partisi Karabük Merkez İlçe Başkanı

Saadet Partisi Karabük Merkez İlçe Başkanı Malkoç: -Bu millet en iyiyi, en güzeli hak etmektedir


KARABÜK (A.A) - Saadet Partisi Karabük Merkez İlçe Başkanı Soner Malkoç, Bu millet en iyiyi, en güzeli hak etmektedir dedi.
     Malkoç, gazetecilere yaptığı açıklamada, Türkiyede var olan hakim siyasetin vatandaşı sadece bir oy verme mekanizması olarak gördüğünü söyledi.
     Bu sebepten millet adına alınacak tüm kararları kapalı kapılar ardında alındığını savunan Malkoç, şu ifadelerini kullandı:
     Hiçbir olay gerçekten şeffaf olarak milletin gözü önünde cereyan etmemektedir. Milleti sadece seçimden seçime oyu talep edilecek, bu oyu alabilmek içinde, aslında zaten yapılması gereken kamu yardımlarını, kendileri ceplerinden yapıyormuş gibi bir izlenimle kendilerine oy vermeye mecbur ettirilen halk kitleleri olarak görmektedirler. Oy da söz de milletindir. Bu millet en iyiyi, en güzeli hak etmektedir. Siyaseti yönetecek de, yönlendirecek de bu aziz millettir. Bu sebepten tüm milletimizi, kendimizin, evlatlarımızın ve tüm insanlığın geleceği için siyasete davet ediyoruz. Siyaset temiz ellerde şekillenmezse bugünkü manzaralar kaçınılmaz olur. Yeniden büyük Türkiye, inançlı, temiz kadroların işbaşına gelmesiyle tesis edilebilir.
    
     Muhabir: Ahmet Özler
     Yayıncı: Ebubekir Gülüm
<< Önceki Haber Saadet Partisi Karabük Merkez İlçe Başkanı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER