SAGRAdan fındıklı dondurma

SAGRAdan fındıklı dondurma -Sanset SAGRA Gıda Ordu Şube Müdürü Önsel: Çikolata ve tadelle ürünlerimizin ardından başta fındıklı olmak üzere dondurma çeşitlerini de vatandaşlarımızın lezzetine sunduk


ORDU (A.A) - Sanset SAGRA Gıda Ordu Şube Müdürü Teoman Önsel, Çikolata ve tadelle ürünlerimizin ardından başta fındıklı olmak üzere dondurma çeşitlerini de vatandaşlarımızın lezzetine sunduk dedi.
     Önsel, bir süre önce Sanset bünyesinde bulunan SAGRA tarafından üretilen dondurma çeşitlerinin tanıtımını fabrika önünde gerçekleştirdi.
     Sanset SAGRAnın artık dondurma sektöründeki yerini aldığını belirten Önsel, Uzun bir çalışmanın ardından dondurma çeşitlerimizi değerli tüketicilerimizin beğenisine sunmaya başladık diye konuştu.
     Başta fındıklı olmak üzere, cevizli, fıstıklı ve sade olarak üretilen dondurmaların kısa bir süre içinde Türkiyenin bütün bölgelerinde satışa çıkarıldığını ifade eden Önsel, özellikle fındıklı dondurmanın fındığın iç tüketimine katkı sağlayacağına inandıklarını vurguladı.
     Önsel, şöyle devam etti:
     Fındık bölgenin tek geçim kaynağı olan bir üründür. Biz de Sanset SAGRA firması olarak fındığı hatırı sayılır derece kullanıyor ve işliyoruz. Dolayısıyla fındık tüketimine gerçek anlamda çok büyük katkılarımız vardır. Bundan sonra da öyle olacaktır. Fındıklı dondurma çeşitlerimizin üretilmesiyle bu katkımızın daha da artacağına inanıyorum. Fındık gibi lezzetli bir ürünün dondurmanın içine girmesi çok çok önemlidir.
    
     Muhabir: Hayati Akçay
<< Önceki Haber SAGRAdan fındıklı dondurma Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER