Şahinbey Belediye Başkanı Tahmazoğlu, MHPyi ziyaret

Şahinbey Belediye Başkanı Tahmazoğlu, MHPyi ziyaret etti


GAZİANTEP (A.A) - Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, MHP İl Başkanlığına seçilen Mustafa Erzini makamında ziyaret etti.
     Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Erzin Başkan Tahmazoğlunu hizmetlerinden dolayı tebrik etti, ziyaretinden dolayı kendisine teşekkür etti.
     Başkan Tahmazoğlu da Erzin ve yönetim kurulu üyelerinin yeni görevlerinin hayırlı olmasını diledi. Erzin ile meslektaş olmaları nedeniyle il başkanlığı öncesine dayanan bir dostlukları bulunduğunu ifade eden Tahmazoğlu, şunları kaydetti:
     Bu dostluğumuzun karşılıklı diyalogla daha da gelişeceğine inanıyorum. Bildiğiniz gibi siyasi partilerin kuruluş amacı memlekete hizmet etmektir. Bu nedenle memleket yararına olan her noktada birlikte hareket etmek gerekiyor. Mustafa Erzin başkanımızın da bu anlayış içerisinde olduğunu biliyorum. Bu çerçevede Şahinbey Belediyesi olarak tüm siyasi partilerle olduğu gibi MHP ile de diyalog içerisinde memleketin faydasına olan her türlü çalışmada birlikte olacağız. Bu vesileyle yeniden başkanımıza ve yeni yönetim kurulu üyelerine yeni görevlerinde başarılar diliyorum
    
     Muhabir: Gaziantep
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Şahinbey Belediye Başkanı Tahmazoğlu, MHPyi ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER