Şahinbey Belediyesinin asfalt çalışması sürüyor

Şahinbey Belediyesinin asfalt çalışması sürüyor


GAZİANTEP (A.A) - Şahinbey Belediyesinin, ilçe genelinde asfalt kaplama çalışmalarını aralıksız şekilde sürdürdüğü bildirildi.
     Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Yeditepe Mahallesi 73 Nolu Caddenin asfalt kaplama çalışmasının tamamlandığı, 71 ve 78 nolu sokaklarda ise asfalt çalışmalarına devam edildiği belirtildi.
     Açıklamada, Yeditepe Mahallesinin Şahinbey Belediyesi tarafından yapılan çalışmalardan dolayı hızlı bir şekilde geliştiğini ifade eden Mahalle Muhtarı Mehmet Gök, şunları kaydetti:
     Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu, göreve geldiği günden bu yana mahallemizin her türlü sorununun çözümü için çalışmalar yaptırmaktadır. Mahallede oturan vatandaşlarımızın mağdur olmaması ve yapılaşmanın hızlı bir şekilde tamamlanması için belediyemiz bütün imar yollarımızı açtı. Havaların ısınmasıyla birlikte ekipler mahallemizde açılan toprak yolların asfaltlama çalışmasına başladı. Birçok cadde ve sokağımızın asfaltlaması yapıldı. Şimdi ise kalan sokaklarımızda çalışmalar yapılmaktadır. Başkanımız ayrıca mahallemizde park çalışmaları da yaptırdı. Mahalle olarak belediyemizin hizmetlerinden çok memnunuz.
    
     Muhabir: İbrahim Halil Çekici
     Yayıncı: Hasan Özkal
<< Önceki Haber Şahinbey Belediyesinin asfalt çalışması sürüyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER