Sakarya Park Projesi

Sakarya Park Projesi -Sakarya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Turan: -Şehrimize büyük prestij kazandıracak Sakarya Park 1. etap çalışmasında kullanılmak üzere 15 milyon lira kredi almak için meclisimizden yetki tale


SAKARYA (A.A) - Sakarya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Fatih Turan, kente büyük prestij kazandıracak Sakarya Park 1. etap çalışmasında kullanılmak üzere 15 milyon lira kredi almak için belediye meclisinden yetki talep edeceklerini bildirdi.
     Turan, yaptığı yazılı açıklamada, proje kapsamında 120 dönüm alan üzerinde inşa edilecek 1. etabın çalışmalarına başladıklarını kaydetti.
     Turan, şunları ifade etti:
     Bu kapsamda Rekreasyon Projesinde kullanılmak üzere İller Bankasından 15 milyon lira kredi alınması ve bu krediye ait işlemlerin yürütülmesi için Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve encümene yetki verilmesini içeren 39. madde Mecliste görüşülecek. İlk etabı 120 dönümden oluşan Sakarya Park Projesinde spor alanları, restoranlar, su sporları tesisleri, yürüyüş yolları, piknik ile gezi alanları yer alacak.
    
     Muhabir: Uğur Subaşı
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Sakarya Park Projesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER