Sakaryasporun olağanüstü genel kurulu

Sakaryasporun olağanüstü genel kurulu -Genel kurul, yeterli çoğunluğun sağlanamaması nedeniyle ertelendi -Kayyum Heyeti üyesi Kolunsağ: -Burada çoğunluğun sağlanamaması çok kötü bir şey, artık bütünleşmemiz lazım


SAKARYA (A.A) - Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Sakaryasporun olağanüstü genel kurulu, yeterli çoğunluğun sağlanamaması nedeniyle ertelendi.
     Adapazarı Belediyesi Nikah Salonunda düzenlenen genel kurula 479 üyeden 5i katıldı. Genel kurul, 239 yeter sayısı sağlanamadığı gerekçesiyle 20 Şubat Çarşamba gününe ertelendi.
     Sakaryasor Kayyum Heyeti üyesi Sinan Panta, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Sakaryaspor için gece gündüz mücadele ettiklerini söyledi.
     Sakaryasporun marka olduğunu ve değerinin iyi bilinmesi gerektiğini belirten Panta, Keşke çoğunluk sağlansaydı, bugün yönetime kavuşulsaydı. Haftaya Tepeciksporu yenersek, genel kurulda çok insan olacak. Başarıya sahip çıkmak için burada çok insan olacak. Çünkü o zaman bir umut olacak ama bu umut sürecinde neler yaşandığını bir tek kayyum biliyor şeklinde konuştu.
     Geldiğimiz günden beri kasamızda hiç para yok diyen Panta, Bu işe gönüllü girdik, Sakaryaspor için hizmet ediyoruz. Sakaryaspora hizmet verebilmek için insanların ayağına gidiyoruz ve bunun karşılığını alıyoruz. Yarınımız önemli. Herkes yapabileceği kadarını yapsın çünkü Sakaryaspor için gece gündüz mücadele veriyoruz. Biz bütün eski başkanlarla görüştük. Kendilerine her türlü derdimizi anlattık ama sonuç çıkmadı diye konuştu.
    
     -Kayyum Heyeti üyesi Kolunsağ-
    
     Kayyum Heyeti üyesi Zafer Kolunsağ ise takımın sahipsiz kalmaması gerektiğini ifade ederek, kasada para olmamasına rağmen takımın iki haftadır deplasman maçlarına gittiğini anlattı.
     Rüstemler Tesisinin haftalık 15 bin lira gideri olduğuna dikkati çeken Kolunsağ, sözlerini şöyle tamamladı:
     Yine koşalım. Yönetim gelsin, biz yine mücadelemize devam edelim ama bu takıma artık sahip çıkılsın. Burada çoğunluğun sağlanamaması çok kötü bir şey, artık bütünleşmemiz lazım. Biz başkaları gibi kaçmadık. Biz kayıtsız kalamazdık. Biz bu kulübü fesihten aldık. Mesut Morgül sakatlandı. Para arıyoruz, ameliyat olabilmesi için. Sakaryaspor için her zaman görev dışına çıkarız çünkü biz Sakaryasporluyuz. Bu takımı zor şartlarda deplasmana götürüyoruz, bize nasıl götürüyorsunuz- diye soran bile yok.
    
     Muhabir: Uğur Subaşı / Enes Duran
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Sakaryasporun olağanüstü genel kurulu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER