Sakaryaspor, iç transfer çalışmalarını tamamladı

Sakaryaspor, iç transfer çalışmalarını tamamladı -Futbol şube sorumlusu Bektaş: -İç transfer çalışmamız bitti


SAKARYA (A.A) - Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Sakaryasporun futbol şube sorumlusu Ömer Bektaş, iç transfer çalışmalarını tamamladıklarını söyledi.
     Bektaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Düzce Topuk Yaylasındaki hazırlık kampının oyuncular üzerinde önemli etkiler sağladığını bildirdi.
     Genç oyunculara sahip olduklarını vurgulayan Bektaş, Rüstemler Tesislerinde yaptığımız çalışmanın ardandan bu kamp çok iyi geldi. Oyuncularımızın motivasyonu çok iyi. Bu kampın oyuncularımız çok ciddi bir katkısı olacak. Başarılı olmak için var gücümüzle çalışacağız dedi.
     Hazırlık maçlarında da iyi bir performans ortaya koyduklarını belirten Bektaş, iyi bir takım olmak için çalıştıklarını dile getirdi.
     Sakaryasporu gelecekte daha güzel günler bekliyor diyen Bektaş, İyiden iyiye takım olmaya başladık. Bu şekilde lige en iyi şekilde hazırlanmak istiyoruz. Umarım bu kamptaki performansımız artarak devam eder ifadelerini kullandı.
     Bektaş, iç transfer çalışmalarını tamamladıklarını kaydederek, şunları söyledi:
     İç transfer çalışmamız bitti, bu saatten sonra bu ekibin içine katılabilecek sporcu kalmadı. Şu an 30 kişilik kadromuz bu lig için yeterli. Yeteri kadar özveri ve yeteneğe sahibiz. Gereken mücadeleyi en iyi şekilde vereceğiz. Bundan hiç şüphem yok. Var olan futbolcularımız bize yetiyor. Dışarıda kalan bir iki tane arkadaşımız bizi değerlendirmedi. Mevcut kadromuzla yolumuza devam edeceğiz.
     Maddi imkansızlıklar nedeniyle dış transfer yapamayan Sakarya temsilcisinde, iç transfer çalışmaları da tamamlandı. Bünyamin Demir, Harun Avgın, Levent Demiray, Kerem Eryılmaz, Hakan Çalışkan, Mesut Morgül ve Onur Demir ile anlaşma sağlanırken, Görkem Aslan, İlkay Demir, Cüneyt Çelik, Muharrem Efe, Çağlar Ürdem ve Gazanfer Aydın kulüple yollarını ayırdı.
    
     Muhabir: Mehmet Özcan
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Sakaryaspor, iç transfer çalışmalarını tamamladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER