Salihlide eğitim çalıştayı düzenlendi

Salihlide eğitim çalıştayı düzenlendi


MANİSA (A.A) - Eğitim Gönüllüleri Derneği ve 20ye yakın sivil toplum kuruluşundan oluşan Salihli Sivil Toplum Oluşumları Platformunun gerçekleştirdiği Eğitim Çalıştayı gerçekleştirildi.
     Salihli sivil toplum platformu temsilcisi ve Salihli Eğitim Gönüllüleri Derneği Başkanı Oktay Akyüz, platform olarak eğitim problemlerine ilgisiz kalmadıklarını belirterek, Bizler de bir eğitimci olarak sayın bakanımıza yardımcı olmak durumundayız. Zorunlu eğitimin 12 yıla çıkarılmasından sonra yeniden bir yapılanma gerekmektedir. Bu yapılanmada fikri alınacak en önemli kesimin bizzat işin mutfağındaki eğitimciler olduğu kanaatindeyiz. Bu nedenle bizzat eğitim kurumlarının çalışanlarıyla yapılan değerlendirmeler raporlara yansıdı. Onlarca sayfa ortak görüş ve fikirleri birarada derledik. Bunları bir panelle kamuoyuyla paylaşmak istedik. Sonuç bildirgesini de Milli Eğitim Bakanımız Ömer Çelike ulaştırarak sürece katkı sağlamak istiyoruz dedi.
     Toplantıda, sonuç bildirgesini Celal Bayar Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yüksel Abalı okudu.
     Salihli Endüstri Meslek Lisesi Konferans Salonunda yapılan eğitim çalıştayına AK Parti Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş, CHP Manisa Milletvekili Sakine Öz, Salihli Kaymakamı Ertan Peynircioğlu, AK Parti Salihli İlçe Başkanı Hüsnü Tuğrul, ilçe ve belde belediye başkanları, sivil toplum kuruluşları, daire amirleri ve okul müdürleri katıldı.
     (ÇET-GLC-RMZ)
<< Önceki Haber Salihlide eğitim çalıştayı düzenlendi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER