Şampiyon atletin gözü olimpiyatta

Şampiyon atletin gözü olimpiyatta -Balkan Atletizm Salon Şampiyonasında Türkiyeyi temsil etmeye hak kazanan milli atlet Narin Sağlamın hedefi olimpiyatlara katılmak -Milli atlet Sağlam: Her sporcunun hayalinde var


ŞANLIURFA (A.A) - Halil Fidan - Balkan Atletizm Salon Şampiyonasında Türkiyeyi temsil etmeye hak kazanan milli atlet Narin Sağlamın hedefi olimpiyatlara katılmak.
     Sağlam, AA muhabirine yaptığı açıklamada, uzun yıllar atletizmle ilgilendiğini ve son 3 yıldan bu yana profesyonel olarak bu alanda çalışmalar yaptığını belirtti.
     Aynı zamanda Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünde antrenör olarak görev aldığını dile getiren Sağlam, geçen hafta İstanbulda gerçekleştirilen Büyükler Türkiye Atletizm Salon Şampiyonasında birinci olduğunu hatırlattı.
     Milli atlet Sağlam, söz konusu şampiyonayı güçlü rakipleri karşısında saniyelerle önde bitirdiğini, bunun gururunu yaşadığını aktardı.
    
     -Şampiyonaya katılacağını telefondan öğrendi-
    
     İstanbulda 23 Şubat 2013te gerçekleştirilecek Balkan Atletizm Salon Şampiyonasında bin 500 metre kategorisinde tek başına Türkiyeyi temsil edeceğini dile getiren Sağlam, şunları kaydetti:
     Bu şampiyonada iyi bir dereceyle ilk üçe girmek istiyorum. İnşallah bunu başarıp Akdeniz Oyunlarına katılmaya hak kazanırım. En büyük hedefim önümdeki turnuvalarda dereceler elde etmek. Her sporcunun hayalinde var olan olimpiyatlara katılmak istiyorum. İşime dört elle sarıldım ve başarılı olacağıma inanıyorum.
     Narin Sağlam, Balkan Atletizm Salon Şampiyonasına katılacağına ilişkin haberi telefonda aldığını anlatarak, Zaten beklediğim bir şeydi. İstanbuldan dönerken federasyonumuzun yetkilileri telefonla bana şampiyonaya katılacağımı söyledi. O an heyecandan ne yapacağımı bilemedim dedi.
     Atletizm İl Temsilcisi Salih Yıldız da ilk defa böyle bir organizasyona Şanlıurfadan bir atletin katılacağını belirterek, Sağlamın kentteki diğer genç atletlere de örnek olacağına inandıklarını kaydetti.
    
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Şampiyon atletin gözü olimpiyatta Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER