Samsunda elektrik kesintisi

Samsunda elektrik kesintisi -Teknik çalışmalar nedeniyle İlkadım ve Atakumun bazı yerlerinde programlı elektrik kesintisi uygulanacağı bildirildi


SAMSUN (A.A) - Samsunda kaliteli ve sürekli elektrik dağıtımı için yapılacak teknik çalışmalar nedeniyle programlı elektrik kesintisi uygulanacağı bildirildi.
     Çalık Yeşilırmak Elektrik Dağıtım AŞ. İl Koordinatörlüğünden yapılan açıklamada, yarın 05.00 - 06.00 saatleri arasında TEİAŞ Samsun 1 Trafo Merkezi çalışmaları nedeniyle İlkadım Derecik Mahallesinde, Toybelen Asfalt Mahallesinde ve Atakum ilçesi Büyükoyumca Mahallesi, Kamalı TOKİ, Pelitköy TOKİnin bir kısmında kesinti yapılacağı belirtildi.
     Aynı gün 08.00 - 17.00 saatleri arasında tesis çalışmaları nedeniyle İlkadım ilçesi Kökçüoğlu Mahallesi ile Zeytinlik Mahallesinin bir kısmında elektrik kesintisi yapılacağı kaydedildi.
     Açıklamada, 12 Şubatta ise 08.00 - 12.00 saatleri arasında tesis çalışmaları nedeniyle (KET) İlkadım ilçesi Fevziçakmak Mahallesinin bir kısmında, yine aynı gün 12.00 - 17.00 saatleri arasında tesis çalışmaları nedeniyle (KET) İlkadım Kazımkarabekir Mahallesinin bir kısmında kesinti yapılacağı ifade edildi.
    
     Muhabir: Fatma Kalay
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber Samsunda elektrik kesintisi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER