Sanatçı Sami Yusuf, Antalyada

Sanatçı Sami Yusuf, Antalyada -Azeri asıllı İngiliz sanatçı Sami Yusuf, AKDİM tarafından yarın düzenlenecek konser için Antalyaya geldi


ANTALYA (A.A) - Azeri asıllı İngiliz sanatçı Sami Yusuf, Antalya Kültürlerarası Diyalog Merkezi (AKDİM) tarafından yarın düzenlenecek konser için Antalyaya geldi.
     Konser öncesi kaldığı Delphin Imperial Otelde basın toplantısı düzenleyen Sami Yusuf, Antalyada konser verecek olmaktan memnuniyet duyduğunu dile getirdi. Konserle ilgili kendi isminin çok fazla ön plana çıkmasından rahatsızlık duyduğunu ifade eden Yusuf, konserin Kutlu Doğum Haftası kapsamında düzenlendiğini söyledi.
     Yaptığı programlarda seçici davrandığını, birlikte çalışacağı insanları özel olarak seçtiğini belirten Yusuf, bu seçimde maddi boyutun önem taşımadığını vurguladı. Sami Yusuf, program için de itinalı davrandığını ve amaç ve hedeflerini bildiği AKDİM ile çalıştığını kaydetti.
     Antalyayı çok beğendiğini ifade eden Yusuf, Bu güzel şehirde yarın güzel bir performans sergileyebilmek için elimizden geleni yapacağız dedi.
     AKDİM Genel Koordinatörü İbrahim Kundak ise bugüne kadar birçok sosyal sorumluluk projesine imza attıklarını, projelerinde gördükleri destek ve ilginin kendilerini daha büyük projelere yönlendirdiğini belirtti.
     Kutlu Doğum Haftası çerçevesinde düzenleyecekleri etkinliğin adının Sami Yusuftan en sevgiliye olduğunu bildiren Kundak, 6 Nisan Kutlu Doğum özel programı, Antalyaya ilkleri yaşatacak bir program. Kapasite ve oturma düzeni itibarıyla Türkiyedeki en büyük organizasyon olacak diye konuştu.
     Sami Yusufun Salaam adlı son albümünden eserler seslendireceği konser, yarın saat 20.00de Antalya EXPO Centerda gerçekleştirilecek.
    
     Muhabir: Bekir Bektaş
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Sanatçı Sami Yusuf, Antalyada Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER