Şanlıurfada uyuşturucu ve kaçakçılık operasyonları

Şanlıurfada uyuşturucu ve kaçakçılık operasyonları -5 ayrı operasyonda toplam 24 kilo 600 gram toz esrar ve 40 bin 300 paket kaçak sigara ile 108 bin boş sigara makaronu ele geçirildi


ŞANLIURFA (A.A) - Şanlıurfada 5 ayrı operasyonda toplam 24 kilo 600 gram toz esrar ve 40 bin 300 paket kaçak sigara ile 108 bin boş sigara makaronu ele geçirildi.
     Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ekiplerince Şanlıurfa-Diyarbakır karayolunun kent merkezi girişinde durdurulan Yusuf Ö. ve Mehmet Sıdık Enin bulunduğu bir otomobilde yapılan aramada, 24 kilo 600 gram toz esrar bulundu. Söz konusu kişiler ile kullandıkları araca öncülük yaptığı tespit edilen Ahmet Ç. ve Emrah İ. de başka bir otomobilde gözaltına alındı. Zanlılar emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
     Aynı güzergahta durdurulan kargo firmalarına ait 3 kamyon ile bir yolcu otobüsünde yapılan aramalarda da toplam 40 bin 300 paket gümrük kaçağı sigara ile 108 bin adet boş sigara makaronu ele geçirildi.
     Soruşturma sürdürülüyor.
    
     Muhabir: Eşber Ayaydın / Mehmet Güldaş
     Yayıncı: İsmail Fidan
<< Önceki Haber Şanlıurfada uyuşturucu ve kaçakçılık operasyonları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER