Şanlıurfadaki silahlı kavga

Şanlıurfadaki silahlı kavga -İki grup arasında çıkan ve silahların kullanıldığı kavgada seken kurşunun bindiği otobüste başına isabet etmesi sonucu ağır yaralanan Yusuf Kerem Demirel tedavi için ambulans uçakla İstanbula gönderild


ŞANLIURFA (A.A) - Şanlıurfada iki grup arasında çıkan ve silahların da kullanıldığı kavgada seken kurşunun bindiği otobüste başına isabet etmesi sonucu ağır yaralanan Yusuf Kerem Demirel (8), tedavi için ambulans uçakla İstanbula gönderildi.
     Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesinin yoğun bakım ünitesinde tedavisi süren Yusuf Kerem, sağlık ekiplerinin nezaretinde ambulansla GAP Havaalanına getirildi. Burada Sağlık Bakanlığına ait ambulans uçağa alınan Yusuf Kerem, İstanbula götürüldü. Yusuf Keremin tedavisine, uğradığı silahlı saldırı sonucu ağır yaralanan sanatçı İbrahim Tatlısesin tedavi gördüğü özel hastanede devam edileceği belirtildi.
     Şanlıurfada 28 Haziranda iki grup arasında çıkan ve silahların da kullanıldığı kavgada, seken kurşunun bindiği otobüste başına isabet etmesi sonucu 8 yaşındaki Yusuf Kerem Demirel yaralanmıştı.
    
     Muhabir: Eşber Ayaydın - Rauf Maltaş / Mehmet Güldaş
     Yayıncı: İsmail Fidan
<< Önceki Haber Şanlıurfadaki silahlı kavga Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER