Şanlıurfadan kısa kısa

Şanlıurfadan kısa kısa -HEM müdürleri Ceylanpınarda bir araya geldi


ŞANLIURFA (A.A) - Halk Eğitim Merkezi (HEM) müdürleri Ceylanpınarda bir araya geldi.
     HEMden yapılan açıklamaya göre, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Hadi Bedir başkanlığında yapılan toplantıya, merkez ve ilçelerdeki HEM müdürleri katıldı.
     Toplantıda konuşan Bedir, HEMlerin açtığı kursların önemine değinerek, "Halk eğitim merkezleri insanımızın kişisel gelişimine ve toplumsal kalkınmaya çok büyük katkı sağlamaktadır. merkezlerimiz özellikle okula devam edememiş ve hayallerindeki mesleklerle ilgili kurs alma imkanına sahip olamayanlara bir fırsat ortamı olmuştur. Halk eğitim merkezleri artık her yaşa, ilgiye ve çağın ihtiyaçlarına uygun eğitimlerin verildiği hayat boyu öğrenme merkezine dönüşmüştür" dedi.
     Daha sonra, HEM müdürleri merkezlerinde yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi alış verişinde bulundu.
    
     -"Su, Damladan Deryaya" fotoğraf sergisi
    
     Türk Telekom Sağlık ve Sosyal Yardım Vakfının fotoğraf sergisi, Şanlıurfada sanatseverlerle buluştu.
     Vakıftan yapılan açıklamaya göre, vakıf tarafından düzenlenen "suyun hayatımızdaki yeri ve su ile insan ve doğa ilişkileri" temalı fotoğraf yarışmasında dereceye giren eserler, "Su, Damladan Deryaya" başlıklı bir sergiyle Şanlıurfada sanatseverlerin ziyaretine açıldı.
     Urfa City AVMdeki serginin açılışına Vali Yardımcısı Aylin Kırcı Duman, Türk Telekom İl Müdürü Hüseyin Genç, Türk Telekom Sağlık ve Sosyal Yardım Vakfı Genel Müdürü İlhan Hatiboğlu ile davetliler katıldı.
     Sergi 9 Mayıs Perşembe gününe kadar gezilebilecek.
    
     Muhabir: Eşber Ayaydın
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Şanlıurfadan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER