Şanlıurfadan kısa kısa

Şanlıurfadan kısa kısa -Seyyah kızlar, Gaziantep ve Mardini gezdi


ŞANLIURFA (A.A) - Gençlik ve Spor Bakanlığınca düzenlenen ve Gençlik Merkezleri tarafından yürütülen SEYYAH (Bizim iller) projesi kapsamında 300 kız öğrenci, Gaziantep ve Mardini gezdi.
     Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Gençlik Merkezinin organizasyonunda gerçekleşen geziye, Belediye Gençlik Merkezi, Şanlıurfa Çok Programlı Lise, ÇEAŞ Anadolu Lisesi, öğrenci yurtları ve Gençlik Merkezi üyelerinin de aralarında olduğu 300 öğrenci katıldı.
     Açıklamada görüşlerine yer verilen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız, gezilere katılan gençlerin bütün masraflarının Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından karşılandığını ifade etti.
     18 Şubat tarihinde başlayan SEYYAH (Bizim iller) projesi kapsamında şu ana kadar bin 500 gencin yararlandığını ifade eden Yıldız, söz konusu etkinliklere katılmak isteyen gençlerin Bahçelievler Gençlik Merkezine giderek şahsen başvuru yapması gerektiğini kaydetti.
    
     -AK Partili gençler Ceylanpınarda
    
     AK Parti Şanlıurfa Gençlik Kolları Başkanı Osman Uludağ ve bazı üyeler, Ceylanpınar İlçe Gençlik Kolları Başkanı Abidin Varlıyı ziyaret etti.
     Partiden yapılan açıklamaya göre, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Varlı ile görüşen Uludağ, yerel seçimler öncesi gençlerin yapması gereken çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulundu.
     Uludağ, Ceylanpınarda yapılan toplantının çok verimli geçtiğini belirterek, gençlerin şimdiden yerel seçime hazırlıklı olduklarını kaydetti.
    
     Muhabir: Müslüm Etgü
     Yayıncı: Mehmet Güldaş
<< Önceki Haber Şanlıurfadan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER