Şanlıurfadan kısa kısa

Şanlıurfadan kısa kısa -Akçakalede öğretmenevi temel atma töreni


ŞANLIURFA (A.A) - Akçakale ilçesinde yapılacak öğretmenevinin temeli düzenlenen törenle atıldı.
     Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Halil Etyemez, Anadolu Lisesi yanındaki törende, böyle tesisin temel atma töreninde bulunduğu için mutlu olduğunu dile getirdi.
     AK Parti Milletvekili Halil Özcan ise öğretmenevinin yapımında emeği geçenlere teşekkür ederek, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelikin ilçede yapılması düşünülen SGK binasının yakında temelinin atılacağının müjdesini verdiğini hatırlattı.
     Vali Celalettin Güvenç de Akçakalede bu yıl içerisinde 18 okulun yapılacağını ifade ederek, eğitimde büyük ilerleme kaydedileceğini söyledi.
     Konuşmaların ardından öğretmen evinin yapımı için bağışta bulunan iş adamlarına plaket verildi.
     İlçe Müftüsü Hüseyin Ortaçın yaptığı duanın ardından öğretmenevinin temeli atıldı.
     Törene, Kaymakam Eyüp Fırat, Belediye Başkanı Abdulhakim Ayhan, İl Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu, il ve ilçe kurum müdürleri ile vatandaşlar katıldı.
    
     -Karaköprü Belediye Başkanı Çiftçi, basınla buluştu
    
     Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, kentte görev yapan yerel ve ulusal basın mensuplarıyla bir araya geldi.
     Çiftçi, göreve geldikten sonraki 4 yıllık süre içerisindeki çalışmalar ve yapılacak projelerini slayt eşliğinde anlattı.
     Başkan Çiftçi projeler kapsamında, orman kamp merkezi, yaşam parkı, fuar alanı ve kongre merkezi, hafif raylı ulaşım projesi, teleferik, gençlik merkezi ve yarı olimpik yüzme havuzu çalışmalarının en kısa zamanda bitirilmesi için gayret gösterdiklerini ifade etti.
     Daha yaşanabilir modern bir Karaköprü için her türlü katkı ve desteği sunmak adına ellerinden gelen bütün çabayı gösterdiklerini ifade eden Çiftçi, gelecek dönemde başkan seçilip seçilmeyeceğine bakmadan hizmete devam ettiklerini söyledi.
     Barış süreci ve Suriyede yaşanan olaylara da değinen Çiftçi bu konuların çözülmesi durumunda Türkiyenin bölgede çok güçlü bir ülke olacağına inandığını kaydetti.
    
     Muhabir: Müslüm Etgü
<< Önceki Haber Şanlıurfadan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER