Şanlıurfadan kısa kısa

Şanlıurfadan kısa kısa -Hava sıcaklıkları artacak


ŞANLIURFA (A.A) - Şanlıurfada hava sıcaklıklarının artacağı bildirildi.
     Meteoroloji yetkililerinden alınan bilgiye göre, birkaç günden bu yana kentte aralıklarla etkili olan yağışlı hava yerini güneşli havaya bıraktı.
     Yetkililer, önümüzdeki haftanın güneşli geçeceğini, sıcaklıkların hafta sonuna kadar 30 dereceye ulaşmasının beklendiğini kaydettiler.
    
     -23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlanıyor
    
     Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında makamını kısa süreliğine temsili olarak bir öğrenciye teslim etti.
     Belediye basın bürosundan yapılan açıklamaya göre, Bayram dolayısıyla gerçekleştirilen töreninde, Göbeklitepe Orta Okul 8. sınıf öğrencisi Yeşim Devran, başkan koltuğuna oturmanın bir süre heyecanını yaşadı. Makama oturan Devran, ilk olarak okullarının yolunun yapılması talimatını verdi.
     Fakıbabanın "Belediye Başkanı olarak neler yapmayı planlıyorsunuz-" sorusu üzerine Devran, "Belediye Başkanı olarak çocuk oyun alanlarının ve parkların artırılması, sosyal ve kültürel faaliyetlerin devamlılığı ve yeşil alanların daha da çoğaltılması için çalışacağız" dedi.
     23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının tüm dünya çocuklarına hayırlı olması dileğinde bulunan Fakıbaba, "Dünya üzerindeki hiç bir milletin çocuklarına armağan edilmiş bir bayram yok. 23 Nisan dünya çocuklarına armağan edilen ilk ve tek bayram olma özelliğini taşıyor" şeklinde konuştu.
    
     Muhabir: Eşber Ayaydın / Yasin Dikme
     Yayıncı: Ömer Fansa
<< Önceki Haber Şanlıurfadan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER