Şanlıurfasporda, Kayserispor maçı hazırlıkları

Şanlıurfasporda, Kayserispor maçı hazırlıkları -Kulüp Başkanı Şimşek: "Her iki ekip de ligdeki hedeflerini gerçekleştirdiği için güzel bir maç ortaya koyacak"


ŞANLIURFA (A.A) - Şanlıurfaspor Kulübü Başkanı Fethi Şimşek, Kayseri Erciyesspor maçına ilişkin, "Her iki ekipte ligdeki hedeflerini gerçekleştirdiği için güzel bir maç ortaya koyacak" dedi.
     Sarı-yeşilli ekip, ligin son haftasında deplasmanda karşılaşacağı Kayseri Erciyesspor maçının hazırlıklarını sürdürdü. Teknik Direktör Raşit Çetiner yönetiminde, GAP Arena Stadyumunda düz koşu ve pas çalışmasıyla başlayan antrenman, çift kale maçla tamamlandı.
     Şimşek, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kayserispor karşılaşmasının, iki takımın puan cetvelindeki konumlarını fazla etkilemeyeceğini söyledi.
     Sezonu galibiyetle tamamlamak istediklerini belirten Şimşek, "Her iki ekip de ligdeki hedeflerini gerçekleştirdiği için güzel bir maç olacak. Rakibimiz, bir üst ligi garantilemiş durumda. Kazanabilmek için elimizden gelen gayreti göstereceğiz" diye konuştu.
    
     Muhabir: Rauf Maltaş
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Şanlıurfasporda, Kayserispor maçı hazırlıkları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER