Sapanca 2. Off Road ve Kamp

Sapanca 2. Off Road ve Kamp Oyunları -TOSFED Asbaşkanı Uzun: -"Sapancanın turizminde, spor camiasında ve otomobil sporlarıyla ilgili yapacağı her adımda yanındayız"


SAKARYA (A.A) - Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) Asbaşkanı Mehmet Tansu Uzun, Sapancada otomobil sporlarıyla ilgili yapılacak tüm çalışmalara destek vereceklerini söyledi.
     Sapanca Off Road Derneğinin (SOFFDER) 2. Off Road ve Kamp Oyunları için düzenlediği toplantıya katılan Uzun, burada yaptığı konuşmada, otomobil sporlarını yaygınlaştırmak adına önemli çalışmalar yaptıklarını anlattı.
     Uzun, Sakaryanın bu spor dalında önemli bir konumda bulunduğunu belirterek, "Sakaryadaki kulüplerimizin birliktelik içinde olmasını sağlayacağım. Sapancada yeni bir oluşum içinde olan SOFFDERin kulüp tescili için uğraşıyorum. Allah nasip ederse 13 ya da 17 Mayısta yapılacak olan yönetim kurulu toplantısında yönetim kararı alarak SOFFDERin tescilini resmileştireceğim" dedi.
     Sapancada otomobil yarışlarının geleneksel hale gelmesini istediklerini vurgulayan Uzun, şunları söyledi:
     "Otomobil sporları çok meşakkatli spor dalıdır, masraflıdır ve özveri ister. Sakaryada toplam 4 kulüp oluyor. Bu 4 kulübünde birlik ve beraberlik içinde hareket edeceğini düşünüyorum. Sapanca, yeni bir kuruluş aşamasında olmasına rağmen çevre illerde yapılan yarışlara katıldılar. Aldıkları başarılı sonuçlarla kendilerini kanıtladılar ve bu konuda tecrübeliler. Bu tecrübelerini havada değil de bir kulüp adı altında tescilli olup TOSFED bünyesinde geliştirmek istiyorlar. Biz de TOSFED olarak maddi manevi her zaman destekçileriyiz. TOSFED olarak Sapancanın turizminde olsun, spor camiasında olsun otomobil sporlarıyla ilgili yapacağı her adımda yanındayız."
     SOFFDER Başkanı Tolga Çömlekçioğlu da yeni kurulan bir dernek olmalarına rağmen ilçede önemli yarışlara ev sahipliği yaptıklarını dile getirdi.
     Toplantıda, 1-2 Haziranda düzenlenecek 2. Off Road ve Kamp Oyunları için gerekli hazırlıkların yapılması için görev dağılımı yapıldı.
    
     Muhabir: Mehmet Özcan
     Yayıncı: Atakan Çelik
<< Önceki Haber Sapanca 2. Off Road ve Kamp Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER