Sarıkamışta öğrencilere off

Sarıkamışta öğrencilere off-roadculardan karne hediyesi


KARS (A.A) - Gezenbilir Doğa Sporları ve Gezi Kültürü Derneği üyeleri, Sarıkamış ilçesine bağlı Belencik Köyü İlköğretim Okulundaki öğrencilere giysi, kırtasiye malzemeleri ile bilgisayar ve projeksiyon cihazı yardımında bulundu.
     Sarıkamış Bayraktepe Kayak Merkezinde Pazar günü yapılacak Eksi 36 Off-Road Oyunlarına katılmak üzere Sarıkamışa gelen dernek üyeleri, ilçeye 20 kilometre uzaklıkta bulunan Belencik köyüne giderek, yanlarında getirdikleri yardım malzemelerini dağıttı.
     Sarıkamış Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş, Türkiyenin dört bir yanından gelen kulüp üyelerine desteklerinden dolayı teşekkür etti. Yapılan yardımların büyük katkı sağlayacağını belirten Ermiş, Sarıkamışta şehit olan bir yerden gelen dedelerimiz yatmıyor. Üsküplü, Mekkeli, Yemenli, Şamlı, Makedonyalısı, Bosnalısı burada. Bu birlik beraberliğimizin bir simgesidir. Bu yapılan çabalar yeni nesillerimiz ağabeyleri, ablaları arasında ki ilişkiyi de kuvvetlendirmiş oluyor diye konuştu.
     Karne alan öğrencilere tavsiyelerde bulunan Ermiş, tatili iyi değerlendirmelerini isteyerek, Sarıkamışta kayak merkezi var. Öğretmenleriniz sizi getirirse bizde size orada yardımcı oluruz. Zaten bizim bir projemiz var. Tatilde sizi Karsa götüreceğiz. Karstaki tarihi turistik yerleri göreceksiniz. Öğrencilerimiz için böyle bir SODES projesi yaptık ve onu uygulamaya başlıyoruz dedi.
     Gezenbilir Doğa Sporları ve Gezi Kültürü Derneği grup sözcüsü Doç. Dr. Erdoğan Uzlu da karne günü çocukları sevdirmenin mutluluğunu yaşadıklarını kaydetti.
    
     Muhabir: Hüseyin Demirci
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber Sarıkamışta öğrencilere off Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER