Sarıkamış İlçe Milli Eğitim Müdürü: Eğitimdeki

Sarıkamış İlçe Milli Eğitim Müdürü: Eğitimdeki yükselen başarı oranımızı daha da yukarılara taşıyacağız


KARS (A.A) - Sarıkamış İlçe Milli Eğitim Müdürü Bülent Dağdelen, Eğitimdeki yükselen başarı oranımızı daha da yukarılara taşıyacağız dedi.
     Dağdelen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçede eğitim-öğretimdeki başarı oranının her yıl yükselerek devam ettiğini söyledi. Bu yükselmenin kendisini ve eğitim camiasını son derece mutlu ettiğini belirten Dağdelen, belirlenen hedefe ulaşabilmek için ekip çalışmasıyla koordinasyon, motivasyon ve kontrolü elden bırakmadan daha çok çaba göstererek, başarı çıtasını yükselteceklerini ifade etti.
     Dağdelen, şunları kaydetti:
     İlçemizde 2011-2012 eğitim-öğretim yılı sonunda Seviye Belirleme Sınavında geçtiğimiz yıla göre başarı yüzde 19,2 oranında artmış olup, 153 öğrenci Fen Lisesi, Anadolu Lisesi, Anadolu Sağlık Meslek Lisesi, Anadolu Öğretmen Lisesi, Anadolu İmam Hatip Liselerine yerleşmişlerdir. Ayrıca bu yıl LGSde başarı oranı ilçe genelinde yüzde 9 artarak 105 öğrencimiz üniversitelere yerleşmiştir. İlçemizdeki bütün liselerden üniversitelere öğrenci yerleşmesi önemli bir gelişme olarak göze çarpmaktadır. Yani başarının belli okullarda değil tüm ilçeye yayıldığı görülmektedir. Eğitimdeki yükselen başarı oranımızı daha da yukarılara taşıyacağız
    
     Muhabir: Hüseyin Demirci
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber Sarıkamış İlçe Milli Eğitim Müdürü: Eğitimdeki Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER