Şarkıcı Coşkuner, huzurevi yararına konser verdi

Şarkıcı Coşkuner, huzurevi yararına konser verdi


ÇANAKKALE (A.A) - Türk Sanat Müziğinin sevilen sesi Hüner Coşkuner, Çanakkale Valiliği himayesinde Hüseyin Akif Terzioğlu Daniş Acer Huzurevi sakinleri yararına konser verdi.
     Vali Güngör Azim Tuna, konserde yaptığı konuşmada, inanç, örf ve adetlerde yaşlılara hürmetin esas olduğunu belirterek, Toplumsal dayanışmanın en önemli göstergelerinden biri de yaşlılarımızın, yani deneyim sahibi büyüklerimizin sorunlarının en aza indirilmesidir dedi.
     Toplumsal sorumlulukları kamu ve özel sektör olarak yerine getirmek durumunda olduklarını dile getiren Tuna, Bu amaçla önceki yıllarda yapılan huzurevimizi Terzioğlu Şefkat Yuvası Vakfı olarak devraldık. 45 büyüğümüze hizmet vermekte olan huzurevimizi, yaşlılarımıza olan sorumluluğumuz ve vefa borcumuzun bir gereği olarak daha iyi imkanlara kavuşturmak için çalışıyoruz. Bu amaçla 2012 yılının son günlerini, düzenlediğimiz bu güzel programla birlikte eğlenerek geçirmiş olacağız. Bu geceye gönül veren herkese destek ve katkılarından dolayı teşekkür ediyorum diye konuştu.
     Konuşmanın ardından sahneye çıkan Coşkuner, sevilen eserleri seslendirdi.
    
     Muhabir: Mehmet Bayer
     Yayıncı: Kamuran Akkuş
<< Önceki Haber Şarkıcı Coşkuner, huzurevi yararına konser verdi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER