Şarkışladan kısa kısa

Şarkışladan kısa kısa -Kayseri Şeker Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay, Kaymakam Davut Gülü makamında ziyaret etti


SİVAS (A.A) - Kayseri Şeker Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay, Kaymakam Davut Gülü makamında ziyaret etti.
     Yönetim Kurulu üyeleri ile Kaymakam Davut Gülü makamında ziyaret eden Akay, Güle fabrika hakkında bilgi verdi. Akay, Kayseri Şeker Fabrikasının 12 bölgesi var, bunlardan biri de Şarkışla. Şarkışlaya geliş amacımız da yeni sezona hazırlıklarla ilgili eğitim semineri vermek dedi.
     Akay, ziyaretin ardından Aşık Veysel Kültür Merkezinde çiftçilere yönelik düzenlenen seminere katıldı. Akay, burada yaptığı konuşmada, Sizlere yardımcı olmak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz diye konuştu.
     Ziyarete ve seminere, fabrikanın yönetim kurulu üyesi Hurşit Dede, denetim kurulu üyesi Nimetullah Sevim ve Şarkışla Pancar Dairesi Müdürü İsmail Türkarslan da katıldı.
    
     -Hayat Boyu Öğrenme Programı
    
     Şarkışlada Hayat Boyu Öğrenme, Halk Eğitimi Planlama ve İşbirliği Toplantısı yapıldı.
     Aşık Veysel Kültür Merkezi Konferans Salonunda gerçekleşen toplantıya, Şarkışla Belediye Başkanı Kasım Gültekin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Niyazi Kılıç, daire amirleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve basın mensupları katıldı.
     İlçe Milli Eğitim Müdürü Kılıç, 2013 yılında vatandaşın Hayat Boyu Öğrenme Programına katılım oranını yüzde 4 olarak belirlediklerini ifade ederek, ilk 5 ayda bu oranın yüzde 3,55inin gerçekleşmiş olmasından dolayı memnun olduğunu söyledi.
     Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Bilgiç de geçen yıl 693 vatandaşa hizmet verdiklerini, bu yıl ise henüz 5 aylık dönemde hizmet verilen vatandaş sayısının bin 296a ulaştığını söyledi.
     Bilgiç, bu başarıda Kaymakam Davut Gülün yönlendirmelerinin ve desteğinin, ayrıca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Halk Eğitim Müdürlüğünün topluma hizmet odaklı, ekip ruhuyla çalışma anlayışının önemli bir yeri olduğunu belirtti.
    
     -Şarkışlada yarın elektrik kesintisi uygulanacak-
    
     Şarkışla ilçesinde yarın elektrik kesintisi uygulanacak.
     Eski TOKİ hattında bulunan trafonun devreye alınabilmesi için yarın 08.00-12.00 saatleri arasında çalışma yapılacağı belirtildi. Bu çalışma nedeniyle belirtilen saatler arasında Gültekin Mahallesi, eski TOKİ konutları ve bölgedeki bazı sitelerde elektrik kesintisi uygulanacağı kaydedildi.
    
     Muhabir: Kemal Erdoğmuş
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Şarkışladan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER