Saruhanlıdaki üç projeye ZKA desteği

Saruhanlıdaki üç projeye ZKA desteği


MANİSA (A.A) - Saruhanlı Kaymakamı Kadir Sertel Otcu, ilçede değişik kurumlarca hazırlanan 3 projenin Zafer Kalkınma Ajansı (ZKA) Sosyal Kalkınma ve Sosyal Altyapı Mali Destek Programlarından destek almaya hak kazanmasının kendilerini çok mutlu ettiğini söyledi.
     Kaymakam Otcu, ZKAdan destek almaya hak kazanan proje sahibi kurumların temsilcileriyle kaymakamlık toplantı salonunda bir araya geldi.
     Projeleri hazırlayan ekiplere teşekkür eden Otcu, projelerin uygulanmasıyla birlikte, Saruhanlıda halen yaşanmakta olan sosyal, kültürel, sportif ve ekonomik gelişmelerin daha da ivme kazanacağına inandığını belirtti.
     Saruhanlı Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğünün 225 bin 303 lira bütçeli "Sosyal Altyapıyı Güçlendirme Eğitim Merkezi" projesi 225 bin lira, Almış Şentürk Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezinin 197 bin 281 lira bütçeli "Sosyal İçermede Gönüllü, Gönüllülükte Öncüyüz Biz" isimli projesi 173 bin 640 lira, Saruhanlı Belediyesinin 1 milyon 47 bin 600 lira bütçeli "Kapalı Spor Salonu" projesi ise 449 bin 944 lira mali destek almaya hak kazanmıştı.
    
     Muhabir: Muammer Kökcüoğlu / Senem Yazıcı
     Yayıncı: Nevbahar Kabaklı
<< Önceki Haber Saruhanlıdaki üç projeye ZKA desteği Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER