SASKİ, Çamyoluna 9 kilometrelik hat döşüyor

SASKİ, Çamyoluna 9 kilometrelik hat döşüyor -Genel Müdür Keleş: -Yıl sonuna kadar tamamlanacak çalışmalar neticesinde Çamyolu bölgesinde ikamet eden vatandaşlarımızın altyapı sorunları kalıcı şekilde çözüme kavuşacak


SAKARYA (A.A) - Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ), Çamyolu Mahallesinin altyapı sorununun çözümü için çalışma başlattı.
     Çamyolundaki çalışmaları inceleyen SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, gazetecilere yaptığı açıklamada, Çamyolunun Sakaryanın önemli mahallelerinden biri olduğunu söyledi.
     Keleş, mahallenin imar sorununun halledildiğini ve imar planlarının yapıldığını belirterek, SASKİ de buna paralel projelerini geliştirdi. Şu anda da kanalizasyon çalışmaları başlamış bulunuyor. Yıl sonuna kadar tamamlanacak çalışmalar neticesinde Çamyolu bölgesinde ikamet eden vatandaşlarımızın altyapı sorunları kalıcı şekilde çözüme kavuşacak diye konuştu.
     Çamyolunda 965 bin liralık yatırımla 9 bin 244 metre uzunluğunda kanalizasyon hattı döşeyeceklerini dile getiren Keleş, proje kapsamında yapılacak terfi merkezi vasıtasıyla Çamyolundan toplanacak atık suların Karaman Atık Su Arıtma Tesislerine ulaştırılacağını ifade etti.
    
     Muhabir: Çağrı Turgut
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber SASKİ, Çamyoluna 9 kilometrelik hat döşüyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER