Satır et ve İpsala pirinci İstanbulda

Satır et ve İpsala pirinci İstanbulda tanıtıldı


EDİRNE (A.A) - Keşan Ticaret ve Sanayi Odası ile Keşanlı Yönetici ve İşadamları Derneği, Keşan satır et ve İpsala pirincinin tanıtımı için İstanbulda toplantı düzenledi.
     Edirne Valisi Hasan Duruer, Bahçeşehir Üniversitesindeki tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada, Edirnenin konumu dolayısıyla önemli bir kent olduğunu söyledi.
     Bir ürünün pazarlanmasında markalaşmasının büyük önemi olduğunu ifade eden Duruer, Edirne, Türkiyenin potansiyeli en yüksek yerlerinden biri. İpsala pirinci ile Keşan satır et gibi marka değerlerimiz var ama önemli olan bunu pazarlayabilmektir. Pazarlamadığınız süre içinde de bundan istifade etmek mümkün değildir. Pazarlamayı da profesyonelce yapmak zorundasınız diye konuştu.
     AK Parti Edirne Milletvekili Mehmet Müezzinoğlu ise bölgenin zenginliklerinin markalaşması için çalışma yapanları kutlayarak, Marka adına önemli bir mesafeyi İstanbul boyutuna taşıdık. Trakyanın markalaştırması gereken birçok ürünü bulunduğunun herkes farkında. Markalaştırma adına bilgiyi, standardı ve kaliteyi ön plana çıkararak zenginliklerimizi çok farklı bir boyuta taşıyabiliriz şeklinde konuştu.
     CHP Edirne Milletvekili Recep Gürkan da Keşan satır eti ve İpsala pirincinin tanıtımıma emek verenleri kutladığını belirtti.
     CHP Edirne Milletvekili Kemal Değirmendereli de bölgede et ve süt ürünlerinin marka olarak öne çıkarılması gerektiğini söyledi.
     Tanıtım toplantısına Keşan Kaymakamı Bekir Dınkırcı, İpsala Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, Enez Kaymakamı Fatih Baysal İstanbul Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Murat Yalçıntaş ve davetliler katıldı.
    
     Muhabir: Necdet Uybaş / Salih Baran
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Satır et ve İpsala pirinci İstanbulda Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER