SBS sonuçları

SBS sonuçları -Hakkaride SBS birincisi Öze Hatice Avcı İlköğretim okulu öğrencisi Ahmet Benli oldu


HAKKARİ (A.A) - Milli Eğitim Bakanlığı tarafından açıklanan Seviye Belirleme Sınavı (SBS) sonuçlarına göre, Özel Hatice Avcı İlköğretim Okulu öğrencisi Ahmet Benli, Hakkari il birincisi oldu.
     Okul yönetimi dereceye giren öğrenci, aileleri ve öğretmenlerle basın toplantısı yaptı.
     Toplantıda konuşan Okul Müdürü İzzettin Er, öğrencilerinden Ahmet Benlinin 491.495 puanla il birincisi, Elif Alp ise 480.496 puanla il beşincisi olduğunu bildirdi.
     Öğrencilerinin bu başarısı kendilerini mutlu ettiğini ifade eden Er, Okulumuzun kuruluşundan bu yana bu sınavlarda il birinciliği çıkarıyor. Öğrencilerimiz bu yılda geleneği bozmadılar. Kendilerini tebrik ediyor, onlar üzerinde emeği geçen öğretmen ve velilerine teşekkür ediyorum dedi.
     İl birincisi Ahmet Benli ise, elde ettiği derece kendisini mutlu ettiğini ifade ederek, Okuldaki ve dershanemdeki öğretmenlerim ile ailemden aldığım desteklerle bu başarıyı elde ettim. Çok daha iyi bir puan bekliyordum diye konuştu.
     baba Faik benli ise, çocuğunun elde ettiği başarı kendisini gururlandırdığını dile getirerek, bu başarı 3 yıllık emeğin ürünü olduğunu kaydetti. Oğlunun okul ve dershanedeki öğretmenlerine teşekkür eden Benli, şunları söyledi:
     Onların çabalarıyla oğlum bu başarıyı aldı. Ahmet aldığı bu başarıyla sürdürerek, ailesine, çevresine ve ülkeye hayırlı bir evlat olacağına inanıyorum.
    
     Muhabir: Nevzat Taş
     Yayıncı: Yahya Öylek

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER