SBS sonuçlarının açıklanması

SBS sonuçlarının açıklanması -Gediz Kaymakamı Çorumluoğlu, Türkiye 8incisi Öneri cep telefonuyla ödüllendirdi


KÜTAHYA (A.A) - Seviye Belirleme Sınavında (SBS) Türkiye 8incisi olan Gediz 1 Eylül İlköğretim Okulu mezunu Gülden Öndere (14), Gediz Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu tarafından cep telefonu hediye edildi.
     Ortaöğretim Yerleştirme Puanı (OYP) 499,034 olan ve Türkiye 8inciliğini elde eden Gülden Önder, annesi Seniye (46) ve babası Sedat Önder (47) ile Çorumluoğlunu makamında ziyaret etti.
     Çorumluoğlu, kabulünde, büyük azimle Türkiye 8incisi olmayı başaran Önderin aldığı derecenin, ilçede eğitim seviyesinin yükseldiğini gösterdiğini söyledi.
     Eğitimde başarının kesinlikle karşılıksız bırakılmaması gerektiğini belirten Çorumluoğlu, Güldenin bu başarısını öğrendiğimde çok büyük memnuniyet duydum. Kendisini telefonla arayarak tebrik ettim ve onu ödüllendireceğimi söyledim. O da bana beğendiği son model cep telefonundan bahsetti. Onun bu güzel hediyeyi hak ettiğini düşünüp aldık. Başarısını daha yüksek seviyelere çıkarmasını diliyorum dedi.
     Çorumluoğlu, ilçede eğitim gönüllüleri arttıkça öğrencilerin başarı düzeyinin de yükseldiğine dikkati çekerek, eğitime destek veren kurum ve kuruluşlarla vatandaşlara teşekkür ederek, Öndere hediyesini verdi.
     Ziyarette, Gediz Garnizon Komutanı Jandarma Üsteğmen Erdoğan Erik, İlçe Emniyet Müdürü Haci Çağlar, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Aksoy, 1 Eylül İlköğretim Okulu Müdürü Cengiz Altıntaş ve okulun öğretmenleri hazır bulundu.
    
     Muhabir: Mehmet Altıntaş
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber SBS sonuçlarının açıklanması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER