SEDAŞ Üst Düzey Yöneticisi Güven:

SEDAŞ Üst Düzey Yöneticisi Güven: -Elektrik faturasının son ödeme günüyle ilgili emekli müşteri grubumuza tanınan imkanın malul, yetim, dul, gazi, şehit, muhtaçlık ve sakatlık maaşı alanlara da uygulandığını kamuoyuna ve müşteriler


SAKARYA (A.A) - Sakarya Elektrik Dağıtım AŞ (SEDAŞ) Üst Düzey Yöneticisi (CEO) Bekir Sami Güven, elektrik faturasının son ödeme günüyle ilgili emekli müşteri grubuna tanınan imkanların malul, yetim, dul, gazi, şehit, muhtaçlık ve sakatlık maaşı alanlara da uygulandığını bildirdi.
     Güven, yaptığı yazılı açıklamada, elektrik faturası tahakkuk programında yapılan düzenlemeyle faturaların son ödeme gününün belirlenmesinde müşterilerin talebine göre hareket edildiğini bildirdi.
     Güven, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
     Elektrik faturasının son ödeme günüyle ilgili emekli müşteri grubumuza tanınan imkanın malul, yetim, dul, gazi, şehit, muhtaçlık ve sakatlık maaşı alanlara da uygulandığını kamuoyuna ve müşterilerimize duyurmak isteriz. GPRSli el bilgisayarlarıyla müşterilerinin kapısında anında fatura tahakkukunu da yaparak fatura üreten SEDAŞ, Enerji Piyasası Müşteri Hizmetleri Yönetmeliğine göre fatura ürettiği anda son ödeme gününü endeks okumasından sonraki 10. gün olarak belirliyor ve 10. günün sonunda ödeme yapılmaması halindeyse uyarı niteliğinde borcun 5 gün içinde ödenmesi gerektiği bildiriminde bulunuluyor.
     SEDAŞ, son ödeme gününü belirleme imkanını sağlayacağı müşterilerinin, abone kaydının kendi adına olması ve borcunun bulunmaması yanında, son faturaları ve durumlarını gösteren belgeleriyle bağlı oldukları SEDAŞ Müşteri Hizmetleri Merkezlerine şahsi başvuruda bulunmaları gerekiyor.
    
     Muhabir: Çağrı Turgut
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber SEDAŞ Üst Düzey Yöneticisi Güven: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER