Şehit aileleri ve gazilere, ücretsiz halı

Şehit aileleri ve gazilere, ücretsiz halı ve oto yıkama hizmeti -Tokatın Niksar ilçesinde bir halı ve oto yıkamacı, şehit aileleri ve gazilere ücretsiz hizmet sunuyor


TOKAT (A.A) - Recep Bilek - Niksar ilçesinde bir halı ve oto yıkamacı, şehit aileleri ve gazilere ücretsiz hizmet veriyor.
     Şehit Başkomiser Mahmut Güler Caddesinde faaliyet gösteren işletme, 18 Mart Şehitleri Anma Gününden itibaren şehit yakınları ve gazilere ücretsiz hizmet vermeye başladı.
     İş yeri sahibi İbrahim Kaya, AA muhabirine yaptığı açıklamada, daha önce başka şirketlerde çalıştığını belirterek, iş yerini 3 ay önce kurduğunu söyledi.
     İşlerinin çok iyi olduğunu ifade eden Kaya, Bugüne kadar şehit ve gazi ailelerine çok hizmet verdik. Evlerindeki halılarını, koltuklarını yıkadık. Araçlarını yıkadık dedi.
     Şehit aileleri ve gazilere ücretsiz hizmet sunmaya karar verdiğini belirten Kaya, Bu, bir haftalık, on günlük değil. Bu hizmeti sunduğumuz süre içinde, bir yıl, on yıl, yüzyıl ne kadar sürerse iş yerimizde kampanyamız devam edecektir. Güzel bir kampanya yaptığımıza inanıyorum diye konuştu.
     Kaya, şöyle konuştu:
     Amacımız kesinlikle para kazanmak ya da reklam değil. Yapmak istediğimiz şey, şehit ailelerinin yanında olmak. Analarımız unutulduk diye hissetmesinler. Annelere halı ve koltuk yıkayarak katkımız oluyor. Babaların varsa arabalarını yıkayalım. Elimizden bu kadar imkan geliyor.
     Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Niksar Temsilcisi Abdullah Lüleci ise Bu işletmenin Niksara hayırlı olmasını diliyorum. Bu proje her şeyden önce duygusal bir yaklaşım. Hakikaten bu işletmenin böyle bir projeyi hayata geçirmesi güzel bir davranış diye konuştu.
     Otomobilini temizletmek için iş yerine gelen Kıbrıs gazisi Mürsel İşeri de işletmenin hayırlı olmasını, cüzi miktar da olsa desteklenmesi gerektiğini söyledi.
     Karsta 1992 yılında şehit düşen Astsubay Naci Yıldırımın annesi Hatice Yıldırım da evindeki halıları ve koltukları ücretsiz temizleyen iş yerine teşekkür ederek, Çok güzel bir uygulama. Allah iş yeri çalışanlarına bol rızıklar versin. Halka güzel bir hizmet. Bizi de düşündükleri için teşekkür ederiz dedi.
    
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Şehit aileleri ve gazilere, ücretsiz halı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER