Şehit Başkomiser Memet Fethi Akyüzün adı

Şehit Başkomiser Memet Fethi Akyüzün adı Gölbaşında bir parka verildi


ANKARA (A.A) - -Şehit Başkomiser Memet Fethi Akyüzün adı Gölbaşında bir parka verildi.
     Gölbaşı Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, belediye tarafından TEK Lojmanları içerisine yapılan Şehit Başkomiser Memet Fethi Akyüz Parkı, Belediye Başkanı Yakup Odabaşı-nın da katıldığı bir törenle hizmete açıldı.
     4000 metrekare alan içerisine yapılan parkta oyun grupları, yeşil alan, piknik alanı ve yürüyüş alanı yer aldığı belirtilen açıklamada, Gölbaşı Belediyesi, aldığı meclis kararı ile Kıbrıs Barış Harekatı gazisi de olan ve 1994 yılında Sivasın Zara ilçesinde şehit olan Başkomiser Memet Fethi Akyüzün aziz hatırasının yaşatılması için ismini yapımı tamamlanan parka verildiği ifade edildi.
     Başkan Odabaşının parkın açılışında yaptığı konuşmada, söz verdikleri parkı TEK Lojmanları sakinlerinin hizmetine açmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi.
     Odabaşı, parka Türk vatanı için şehit olan bir başkomiserin isminin verildiğini belirterek, Gölbaşında bulunmuş ve vatandaş tarafından çok sevilmiş, Şehit Başkomiser Memet Fethi Akyüzün ismini parka vererek Akyüzün adını ölümsüzleştirmek istediklerin kaydetti.
     Başkan Odabaşının konuşmasının ardından şehit başkomiserin ailesiyle birlikte parkın açılışı yapıldığı belirtildi.
     Törene MHP İlçe Başkanı Mahmut Aksoy, Belediye Meclis üyeleri, şehit polisin ailesi, Polis Akademisi yetkilileri ve vatandaşlar katıldı.
     (BT-BİL)
<< Önceki Haber Şehit Başkomiser Memet Fethi Akyüzün adı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER