Şehitlerimimizi uğurluyoruz

Şehitlerimimizi uğurluyoruz -Afyonkarahisardaki patlamada şehit olan Astsubay Bakım Kd. Bçvş. Bedri Nayimin cenazesi Samsuna getirildi


SAMSUN (A.A) - Afyonkarahisardaki patlamada şehit olan Astsubay Bakım Kd. Bçvş. Bedri Nayimin (47) cenazesi Samsuna getirildi.
     Astsubay Bakım Kd. Bçvş. Bedri Nayimin Türk bayrağına sarılı cenazesi Hava Kuvvetlerine ait uçak ile Samsuna getirildi. Şehit Nayimin cenazesi Samsun Çarşamba Havaalanında Vali Hüseyin Aksoy, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Göktan, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, askeri ve mülki erkanın yanı sıra şehidin küçük oğlu Yağız Nayim ile yakınlarının katıldığı törenle karşılandı.
     Şehidin cenazesi havaalanından karayolu ile İlkadım ilçesi Cedit Mahalesinde oturan anne Nahice Nayimin evine götürüldü.
    
     -Eşi asker selamıyla bekledi-
    
     Şehidin eşi Birgül Nayim, asker şapkası takarak ve asker selamı vererek, evinin önünde eşinin cenazesinin getilmesini bekledi. Çok sayıda vatandaş da, şehit evine geldi.
     Annne Nahice Nayim,Oğlum işlerinin yoğunluğu nedeniyle 4 yıldır gelemedin. Bugün böyle mi gelecektin. Hasret kaldım sana yavrum diye ağıt yaktı. Aileyi Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Göktan ve askerler teselli etti.
     Öte yandan şehidin büyük oğlu Astsubay Çavuş Yiğit Şahin Nayim, annesine sarılarak göz yaşlarına boğuldu. Yiğit Şahin Nayimin ise bir yıllık Astsubay Çavuş olduğu ve bir süre öncesine kadar Şırnakta görev yaptığı belirtildi.
     Şehit Nayimin cenazesi Büyük Camide kılınacak ikindi namazının ardından Kıranköy Mezarlığında toprağa verilecek.
    
     Muhabir: İlyas Gün-Mehmet Kumcağız
     Yayıncı: Osman Kurt
<< Önceki Haber Şehitlerimimizi uğurluyoruz Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER