Şehitlerimizi uğurluyoruz

Şehitlerimizi uğurluyoruz -Hakkarideki terör saldırısında şehit olan uzman çavuş Yeşilyurt, Kayseride toprağa verildi -Şehit annesi: Bu vatana bin evlat feda olsun


KAYSERİ (A.A) - Hakkarinin Şemdinli ilçesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan piyade uzman çavuş Bekir Yeşilyurtun cenazesi Felahiye ilçesine bağlı Kuruhüyük köyünde toprağa verildi.
     Yeşilyurtun cenazesi önce baba evinin önüne getirildi. Bu sırada şehidin annesi Saime Yeşilyurt Bu vatana bin evlat feda olsun diyerek gözyaşı döktü.
     Şehit için daha sonra köy meydanında cenaze töreni düzenlendi. İkindi vakti kılınan cenaze namazının ardından Yeşilyurtun cenazesi köy mezarlığında toprağa verildi.
     Cenaze töreni sırasında şehidin annesi Saime Yeşilyurt ve babası Ali Yeşilyurt ile kardeşleri Selim, Fazlı ve Şeref Yeşilyurt güçlükle ayakta durabildi.
     Cenaze törenine şehidin ailesi ve yakınları ile TBMM Başkanvekili Sadık Yakut, AK Parti Kayseri Milletvekili Ahmet Öksüzkaya, Kayseri Valisi Şerif Yılmaz, İl Emniyet Müdür Cuma Ali Aydın, askeri ve sivil erkan ile çok sayıda vatandaş katıldı.
    
     Muhabir: Sercan Küçükşahin / Tevfik Işık
     Yayıncı: İbrahim Uyar
<< Önceki Haber Şehitlerimizi uğurluyoruz Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER