Şehitlerimizi uğurluyoruz

Şehitlerimizi uğurluyoruz -Şehit Uzman Çavuş Ahmet Bozkurt, memleketi Gaziantepte son yolculuğuna uğurlandı


GAZİANTEP (A.A) - Şırnakın Beytüşşebap ilçesindeki terör saldırısında şehit olan Uzman Çavuş Ahmet Bozkurt, memleketi Gaziantepte son yolculuğuna uğurlandı.
     Şehit Bozkurt için Bahaeddin Nakıboğlu Camisinde cenaze töreni düzenlendi. Şehidin Türk bayrağına sarılı cenazesi, camiye getirilirken, annesi Rabia, babası Ali ile kardeşleri ve yakınları tabuta sarılarak gözyaşı döktü.
     Cenaze törenine katılan Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta, Gaziantep Valisi Erdal Ata ve 5. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Kahraman Güneş, şehidin ailesine baş sağlığı diledi. Cami avlusunu dolduran vatandaşlar da sık sık terör örgütü aleyhine sloganlar attı.
     Şehit Uzman Çavuş Ahmet Bozkurtun naaşı kılınan cenaze namazının ardından top arabasına konuldu. Kardeşinin tabutu başına gelen kız kardeşi Nuriye Bozkurt, Ağlamayacağım. Benim abim aslanlar gibi şehit oldu. Şerefiyle onuruyla tören yapıldı, gömülecek. O dağdakiler, leş sürüsü gibi itlere, çakallara yem olacak diyerek, tabutu öptü.
     Anne Rabia, kardeşleri aracın mezarlığa gidişi sırasında ellerini açarak, dualar eşliğinde şehidi uğurladı. Şehit Bozkurt, Asri Mezarlıktaki aile kabristanında toprağa verildi.
     Cenaze törenine yakınlarının yanı sıra, AK Parti Gaziantep milletvekilleri Nejat Koçer, Mehmet Sarı, Mehmet Erdoğan, Halil Mazıcıoğlu ve Ali Şahin, CHP Gaziantep milletvekilleri Mehmet Şeker ve Ali Serindağ, MHP Milletvekili Edip Semih Yalçın, İl Jandarma Komutanı Albay Adnan Arslan, Emniyet Müdürü Süleyman Oğuz, AK Parti İl Başkanı Ahmet Uzer, CHP İl Başkanı Mehmet Gökdağ, MHP İl Başkanı Mehmet Yıldırım ile çok sayıda vatandaş katıldı.
    
     Muhabir: Orhan Çiçek - Kemal Karagöz / Zeynep Yücetaş
     Yayıncı: İsmail Fidan
<< Önceki Haber Şehitlerimizi uğurluyoruz Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER