Şehitlerimizi uğurluyoruz

Şehitlerimizi uğurluyoruz -Beytüşşebaptaki terör saldırısında şehit olan er Emrah Karatabannın cenazesi, İpsalada düzenlenen törenin ardından toprağa verildi


EDİRNE (A.A) - Şırnakın Beytüşşebap ilçesindeki terör saldırısında şehit olan er Emrah Karatabannın cenazesi, Edirnenin İpsala ilçesinde düzenlenen törenin ardından toprağa verildi.
     Şehit Karatabanın cenazesi, Çorlu Havaalanından alınarak, Kumdere köyündeki baba ocağına getirildi. Şehit cenazesinin evinin önüne gelişi sırasında babası Süleyman ve annesi Nuray Karatabannın gözyaşlarına hakim olamadığı görüldü.
     İpsala Müftüsü Nazım Keçeci, burada yaptığı konuşmada, Allahın sabredenlerin yanında olduğunu belirterek Türkiyenin düşmanı dün de çoktu, bugün de çok. Dün nasıl onları yendiysek bugün de onların canlarını okuyacağız. Allah sabredenlerin yanındadır dedi.
     Daha sonra Müftü Keçeci, Cumhurbaşkanı Abdullah Gülün başsağlığı mesajını okudu. Helallik alınmasının ardından cenaze tekbir ve alkışlar eşliğinde Kumdere Camisine getirildi.
     Şehidin cenazesi, İl Müftü Vekili Mehmet Karahan tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından köy mezarlığında toprağa verildi. Törene katılan çok sayıda vatandaş, sloganlarla terör örgütünü lanetledi.
     Cenazeye, şehidin ailesi ve yakınlarının yanı sıra Edirne Valisi Hasan Duruer, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Davut Kavranoğlu, AK Parti Edirne Milletvekili Mehmet Müezzinoğlu, CHP Edirne Milletvekilleri Recep Gürkan, Kemal Değirmendereli, Tekirdağ MHP Milletvekili Bülent Belen, 2. Kolordu Komutanı Korgeneral Ferit Güler ile ilçe kaymakamları, belediye başkanları, daire müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
    
     Muhabir: Salih Baran / Hakan Şahin
     Yayıncı: Tarkan Demir
<< Önceki Haber Şehitlerimizi uğurluyoruz Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER