Şehitlerimizi uğurluyoruz

Şehitlerimizi uğurluyoruz -Afyonkarahisardaki patlamada şehit olan Onbaşı Tolga Taştan için Ulucamide tören düzenlendi -Törene Başbakan Yardımcısı Arınç da katıldı


BURSA (A.A) - Afyonkarahisarda mühimmat deposundaki patlamada şehit olan Onbaşı Tolga Taştan için Ulucamide tören düzenlendi.
     Ankara Gülhane Askeri Tıp Akademisindeki törenin ardından uçakla Yenişehir Havalimanına, oradan helikopterle Bursaya getirilen Taştanın cenazesi, Soğukkuyu Mahallesindeki baba evinin ardından Ulucamiye getirildi.
     Buradaki törende, şehidin annesi Zekiye, babası Ali, kız kardeşi Büşra ve kardeşi Alper Taştan ile yakınlarının son derece üzgün oldukları gözlendi.
     Törene katılan Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Bursa Valisi Şahabettin Harput, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Jandarma Bölge Komutanı ve Bursa Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ümit Yılmaz, şehidin ailesine baş sağlığı diledi.
     Törene ayrıca, Türk-İş Genel Sekreteri Pevrul Kavlak, AK Parti Bursa milletvekilleri Hüseyin Şahin, Mustafa Öztürk ve Önder Matlı, CHP Bursa milletvekilleri Turhan Tayan, İlhan Demiröz, Sena Kaleli ve Aykan Erdemir, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ile askeri erkan ve kalabalık vatandaş topluluğu katıldı.
     Bu arada, Afyonkarahisardaki patlamada yaralanan Bursalı er Ufuk Terzioğlu da tekerlekli sandalyeyle törene katıldı.
     Şehit Onbaşı Tolga Taştanın naaşı, buradaki törenin ardından Ataevlerdeki cemevine götürüldü.
    
     Muhabir: Haluk Yüksel
     Yayıncı: Kamuran Akkuş
<< Önceki Haber Şehitlerimizi uğurluyoruz Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER