Şehitlerimizi uğurluyoruz

Şehitlerimizi uğurluyoruz -Hakkarinin Çukurca ilçesindeki çatışmada şehit olan er Bülent Yalçının cenazesi, memleketi Sinopta toprağa verildi


SİNOP (A.A) - Hakkarinin Çukurca ilçesindeki çatışmada şehit olan er Bülent Yalçının cenazesi, memleketi Sinopta toprağa verildi.
     Şehit er Yalçının cenazesi, Kefevi Mahallesi Büyük Çeşme Sokaktaki baba evine getirilerek burada helallik alındı. Oğlunun tabutuna sarılan anne Nevin Yalçın, gözyaşı döktü.
     Daha sonra cenaze Alaaddin Camisine götürüldü. Burada kılınan cenaze namazının ardından şehit er Bülent Yalçının Türk bayrağına sarılı tabutu, omuzlarda taşınarak törenin yapılacağı Hükümet Meydanına getirildi.
     Buradaki törene şehidin ailesi ve yakınları, Vali Ahmet Cengiz, AK Parti Sinop Milletvekili Mehmet Ersoy, CHP Sinop Milletvekili Engin Altay, Kastamonu Jandarma Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ali Çardakçı, Samsun Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Göktan, Sinop Garnizon Komutan Vekili Jandarma Binbaşı Eyüp Altaş, Belediye Başkanı Baki Ergül ile askeri ve mülki erkan ile vatandaşlar katıldı.
     Şehit Er Bülent Yalçının cenazesi, resmi törenin ardından Çukurbağ Şehitliğinde toprağa verildi.
    
     Muhabir: Kenan Türkseven - Halit Gümüş / Anıl Kuru
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber Şehitlerimizi uğurluyoruz Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER