Şekerbank Genel Müdürü Uluşahin:

Şekerbank Genel Müdürü Uluşahin: -Sağlık ve eğitim, bankamızın en öncelikli projeleri arasında


KARABÜK (A.A) - Şekerbank Genel Müdürü Meriç Uluşahin, Sağlık ve eğitim, bankamızın en öncelikli projeleri arasındadır dedi.
     Safran Sağlık Grubu tarafından Karabükte kurulan Özel Medikar Hastanesinin yapımı için Şekerbankın 36 milyon lira tutarında finansman desteği sağlaması dolayısıyla hastanenin konferans salonunda tören düzenlendi.
     Şekerbank Genel Müdürü Uluşahin, buradaki konuşmasında, bu projenin kendileri için gurur verici bir proje olduğunu söyledi.
     Anadolunun içerisinden çıkıp büyüyen bir banka olduklarını, bankalarının bu yıl 60. kuruluş yıl dönümünü kutladığını anlatan Uluşahin, şöyle konuştu:
     Karabükte de 36 yıldır varız. Bizim için en büyük değer, bulunduğumuz Anadolu şehrine bir katma değer yaratmak. Bu proje, bu hastane, bankamızın her kademesinde, neredeyse sizler kadar desteklediğimiz bir proje oldu. Sağlık ve eğitim bizim bankamızın en öncelikli projeleri arasındadır. Özellikle Anadoludan böyle bir proje çıktığı zaman, buna sahip çıkmak, bunun nihayetlendiğini görmek, hastaların geldiğini görmek, bizim için çok büyük bir mutluluk. Özellikle, böyle bir günde aranızda olmaktan çok mutluyuz. Bu projenin devamında ya da bundan sonraki projelerinizde seve seve sizlerle birlikte olacağız.
     Karabük Özel Medikar Hastanesi Genel Müdürü Adem Kar ise ekonomik krize rağmen böyle bir yatırım yapmaya karar verdiklerinde, kendilerine Şekerbankın destek olduğunu belirterek, 75 milyon liraya mal olan bu projede, bize verdikleri maddi destekle hayali gerçeğe çevirdiler dedi.
     Daha sonra, Medikar Hastanesi Yönetim Kurulu Başkan Vekili Hüseyin Akgün, Şekerbank Genel Müdürü Uluşahine plaket verdi.
    
     Muhabir: Ahmet Özler/Sinan Özmüş
     Yayıncı: Fazilet Özer
<< Önceki Haber Şekerbank Genel Müdürü Uluşahin: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER