Seminerlere 6 bin öğrenci katıldı

Seminerlere 6 bin öğrenci katıldı -Kepez Belediyesince çeşitli tarihlerde lise öğrencilere yönelik düzenlenen seminerlere 6 bin öğrenci katıldı


ANTALYA (A.A) - Kepez Belediyesince çeşitli tarihlerde düzenlenen Sınav var dediler geldik motivasyon seminerlerine 6 bin lise öğrencisinin katıldığı bildirildi.
     Kepez Erdem Bayazıt Kültür Merkezinde düzenlenen seminerlerde öğrencilere sınav stratejileri ve verimli ders çalışma yöntemleri anlatılıyor. Eğitim danışmanı Osman Günal tarafından verilen seminere son olarak Toros Meslek Lisesi, ATSO Güzel Sanatlar Lisesi, Karatay Anadolu Lisesi ve Varsak Lisesi öğrencileri katıldı. Seminerlere Antalya merkez ve ilçelerinde öğrenim gören 45 bin lise öğrencisinin katılması hedefleniyor.
     Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncünün de katıldığı son seminerde eğitim danışmanı Günal, öğrencilere üniversite sınavına hazırlanırken dikkat edilmesi gereken konular hakkında bilgi verdi. Günal, başarmak için öncelikle inanmak gerektiğini, öğrencilerin planlı bir şekilde çalışması gerektiğini kaydetti.
     Seminerin sonunda konuşan Başkan Tütüncü ise öğrencilerin ülkenin geleceği için önemli olduğunu ve Antalyalı öğrencilerin başarısı için çaba gösterdiklerini vurguladı. Tütüncü, seminere katılan başarılı öğrencilere kitap hediye etti.
    
     Muhabir: Süleyman Elçin
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Seminerlere 6 bin öğrenci katıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER