Sercan Yıldırım, Sivassporda

Sercan Yıldırım, Sivassporda -Kırmızı-beyazlı ekip, Galatasaraydan golcü oyuncu Sercan Yıldırımı sezon sonuna kadar kiraladı


SİVAS (A.A) - Spor Toto Süper Lig takımlarından Sivasspor, Galatasaraydan golcü oyuncu Sercan Yıldırımı sezon sezona kadar kiraladı.
     Transfer çalışmalarını sürdüren Sivasspor, forvet arayışları kapsamında, Galatasarayda fazla forma şansı bulamayan golcü oyuncu Sercan Yıldırımda karar kıldı. Galatasaray ile anlaşmaya varan Sivasspor yönetimi, tecrübeli golcüyü sezon sezona kadar kiraladı.
     Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Sercanı sezon sezonuna kadar kiraladıklarını bildirdi.
     Çalımbay, Sercan ile 15-20 günden beri ilgileniyorduk. Dün karar verdik, kendisiyle de konuştuk. Gaziantepspor maçında kadroya alacağız, yarınki maça yetiştirmeye çalışıyoruz. Çünkü elimizde forvet yok, onu bekliyoruz. Yetiştirirsek onu kadroya alacağız ama yarın ilk onbirde oynatmayacağız dedi.
     Sercanın takıma önemli katkı sağlayacağını vurgulayan Çalımbay, Performansını bize yansıtsa yeter. Biz ondan o sözü aldık, öyle aldık dedi.
     Rıza Çalımbay, Sercan Yıldırımın bugün Sivasa geleceğini bildirdi.
    
     Muhabir: Ahmet Ekici
     Yayıncı: Cemal Coşkun
<< Önceki Haber Sercan Yıldırım, Sivassporda Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER