Servis Aracı İşletmecileri Esnaf Odası Başkanı

Servis Aracı İşletmecileri Esnaf Odası Başkanı Aydından, Emniyet Müdürü Öksüze ziyaret


MERSİN (A.A) - Mersin Servis Aracı İşletmecileri Esnaf Odası Başkanı Nesil Aydın ve beraberindeki heyet, Mersin Emniyet Müdürü Arif Öksüzü makamında ziyaret etti.
     Aydın, ziyarette yaptığı konuşmada emniyet teşkilatının, halkın can ve mal güvenliğinin sağlanmasında özverili bir çalışma ortaya koyduğunu belirtti.
     Emniyetin bu kararlı çalışmalarının sonucunda, korsan servis taşımacılığının yok denecek kadar azaldığına dikkati çeken Aydın, Bu kararlı ve azimli çalışmanın eseri olarak ilimiz güvenli bir kent haline gelirken, esnafımızın en büyük sorunu olan korsan taşımacılığa yönelik olarak özverili bir şekilde görev yapan emniyet teşkilatımız, kentimizi korsandan arındırma noktasına getirmiştir. Emniyet müdürümüze ve ilgili müdürlerimize teşekkür ediyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyoruz diye konuştu.
     Emniyet Müdürü Arif Öksüz de, emniyet teşkilatının halkın huzuru ve can güvenliğinin sağlanmasının yanı sıra trafik alanında da fedakarlıkla çalıştığını ifade etti.
     Servisçi esnafın kazancına göz diken korsanlara karşı ellerinden geldiğince müsaade etmediklerini vurgulayan Öksüz, Denetim ve kontrollerimizi kentin belirli bölgelerinde sürekli olarak devam ettiriyoruz. Geçmişe oranla korsana yönelik şikayetler polisimizin fedakarlıkla ortaya koyduğu çalışmayla büyük oranda azaldı. Amacımız bu alanda hiçbir şikayetin olmaması. Bunun içinde bugüne kadar yaptığımız çalışmayı devam ettirme kararlılığındayız dedi.
     Aydın, ziyaret sonrasında Öksüze bir plaket verdi.
    
     Muhabir: Basir Gülüm
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Servis Aracı İşletmecileri Esnaf Odası Başkanı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER