SESİAD üyeleri istişare toplantısında buluştu

SESİAD üyeleri istişare toplantısında buluştu


KONYA (A.A) - Seydişehir Sanayici ve İşadamları Derneği (SESİAD) 2012 yılı genel istişare toplantısı yaptı.
     SESİAD Başkanı Mustafa Çelmeli, toplantıda yaptığı konuşmada, 2012 yılının ilk altı ayı ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.
     İlk altı ay içerisinde dernek olarak seminerler, iş gezileri, tecrübe paylaşım toplantıları gibi bir dizi faaliyet yürüttüklerini hatırlatan Çelmeli, bu faaliyetlerin iş adamlarına önemli katkılar sağladığını ifade etti.
     Çelmeli, şehirler arasındaki mini ticaret zirvelerinin, şehirlerin ekonomisine olumlu katkılar yapacağı konusunda olumlu düşünceleri olduğunu belirterek şunları kaydetti:
     Özellikle Karaman Aktif Sanayici İşadamları Derneği (KASİAD) üyeleri ile yaptığımız mini ticaret zirvesi sonrası Seydişehirli iş adamlarımız önemli iş bağlantıları yaptı. Karamanın ve Seydişehirin ticari hayatının bu tür etkinliklerle paylaşılmasının hem tecrübe noktasında hem de daha farklı yerlerde yapılacak yatırımların içeriği noktasında bir fikir vereceğine inanıyoruz. Toplantıda yapılan faaliyetlerin sunumu da gerçekleştirilirken, gelecek altı ayın planlanması ile ilgili istişarelerde bulunuldu.
     Dağ-Tur Tınaztepe Dinlenme Tesislerinde yapılan toplantıya sanayiciler ve iş adamları katıldı.
    
     Muhabir : Kadriye Kasap
     Yayıncı : Murat Aslan
<< Önceki Haber SESİAD üyeleri istişare toplantısında buluştu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER