Seviye Belirleme Sınavı sonuçları açıklandı

Seviye Belirleme Sınavı sonuçları açıklandı -SBSye, Eskişehir Samanyolu Eğitim Kurumlarında hazırlanan üç öğrenci, 500er tam puan aldı


ESKİŞEHİR (A.A) - Seviye Belirleme Sınavına (SBS), Eskişehir Samanyolu Eğitim Kurumlarında hazırlanan üç öğrenci, 500er tam puan aldı.
     Eskişehir Samanyolu Eğitim Kurumları Genel Müdürü Salih Gökçe, düzenlediği basın toplantısında, Milli Eğitim Bakanlığınca bu yıl organize edilen SBSde, Osman Yüksel Koşar, Aleyna Tavlı ve Betül Sevde Özmenin 500er tam puan aldığını bildirdi.
     Ortaöğretim Yerleştirme Puanına (OYP) göre, Eskişehir genelinde ilk 10da 5, ilk 100de ise 23 öğrencilerinin bulunduğunu belirten Gökçe, Öğrencilerimiz, Eskişehir 4, 6, 7, 8, 10, 11inciliklerini elde ederek, bu alandaki başarı geleneğini devam ettirdi. Bir yıl süresince hep birlikte çalışarak bu başarıyı elde ettik. İlimize farklılıklar sunma peşindeyiz. Uyguladığımız programlarla bu başarılar kazanıldı dedi.
     Gökçe, SBSde elde edilen başarılarda emeği geçen öğrenci, öğretmen ve velileri tebrik ederek, bundan sonraki sınavlarda da Eskişehiri başarıyla temsil etmeye çalışacaklarını sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Sinan Balcıkoca
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber Seviye Belirleme Sınavı sonuçları açıklandı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER