Seydişehir Belediyesi, Eurodesk Türkiye Temas

Seydişehir Belediyesi, Eurodesk Türkiye Temas Noktası olmasına ilişkin akreditasyon belgesini aldı


KONYA (A.A) - Seydişehir Belediyesi; Avrupa fırsatları ve gençlerin Avrupa faaliyetlerine katılımı hakkında bilgi sağlayan Avrupa Bilgi Aktarım Ağı (EURDESK) yerel temas noktası oldu.
     AB Bakanlığı-Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Ulusal Ajans aracılığıyla verilen Eurodesk Türkiye Temas Noktası akreditasyon belgesi, Seydişehir Belediyesi AB Proje Koordinatörü Filiz Şahin tarafından Belediye Başkanı Abdulkadir Çata takdim edildi.
     43 aylık görev süresince pek çok başarıya imza attıklarını, AB Proje Koordinatörlüğünün iki büyük projesinin kabul edilmiş olmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Abdulkadir Çat, AB Proje Koordinatörü Filiz Şahine elde ettiği başarıdan dolayı Seydişehir Halkı adına teşekkür etti.
     Seydişehir Belediyesi AB Proje Koordinatörlüğünün üç ay gibi kısa bir süre içerisinde böylesine önemli bir başarıya ulaşmasının ilçe halkı için gurur kaynağı olduğunu belirten Başkan Çat, Belediyemiz, ilçemiz ve gençlerimizin AB projelerinden faydalanmasına fırsat veren bu önemli gelişmeyi halkımızla paylaşmaktan onur ve mutluluk duyuyorum. Seydişehir Belediyesinin Eurodesk Temas Noktası olarak tüzel kişiliğimize ve ilçemizin tanıtımına önemli katkılar sağlayacağı kuşkusuzdur. Memleketimize hayırlı uğurlu olsun dedi.
    
     Muhabir: Kadriye Kasap
     Yayıncı: Murat Aslan
<< Önceki Haber Seydişehir Belediyesi, Eurodesk Türkiye Temas Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER