Seydişehir Hanımlar Lokaline 2 haftada 158

Seydişehir Hanımlar Lokaline 2 haftada 158 kadın üye oldu -Seydişehir Belediye Başkanı Çat: -Lokalimizde, hanım kardeşlerimiz artık beş yıldızlı otel konforunda sporlarını profesyonelce yapabiliyor


KONYA (A.A) - Seydişehirde 2 hafta önce faaliyete geçen Hanımlar Lokaline 158 kadın üye oldu.
     Seydişehir Belediye Başkanı Abdülkadir Çat, yaptığı açıklamada, seçimler öncesinde kadınlara verdiği sözü yerine getirmenin mutluluğunu yaşadığını ifade etti.
     Lokalin Seydişehire hayırlı olmasını dileyen Çat, Lokalimizde, hanım kardeşlerimiz artık beş yıldızlı otel konforunda sporlarını profesyonelce yapabiliyor. Seydişehirdeki bu derece önemi bir eksikliği bu dönemde gidermiş olmak bizleri memnun etti diye konuştu.
     Spor Eğitmeni Derman Deniz ise 2 hafta önce hizmete başlayan lokale şu ana kadar 158 kadının üye olduğunu söyledi.
     Lokalde, ev hanımlarının hem boş zamanlarını değerlendirebildiğini hem de sosyal ilişkilerini geliştirebildiğini belirten Deniz, haftanın 6 günü step, aerobik ve plates imkanı sağladıklarını dile getirdi.
     Deniz, Lokalimizin alt katı kafe olarak üst katı ise spor salonu olarak hizmet veriyor. Üyelerimiz sporunu yaptıktan sonra sıcak soğuk içeceklerinden faydalanabiliyor dedi.
     Üye emekli öğretmen Hikmet Gül, verilen hizmetten dolayı Başkan Çata teşekkür ederek, bugüne kadar mekan bulamadıkları için spor faaliyetlerine katılamadıklarını anlattı.
     Üye Songül Maden de bundan önceki dönemlerde Seydişehirde bayanlara özel bir yer olmadığını ifade etti.
     Çay, kahve içebilecekleri, spor ve çeşitli etkinliklerde bulunabilecekleri bir yere kavuştuklarını belirten Maden, Sağ olsun belediye başkanımız bize bu imkanı sağladı. Sporumuzu yapıyoruz. Misafirlerimizi getiriyoruz. Günümüzü, kahvaltımızı yapabiliyoruz, memnunuz diye konuştu.
     Ayrıca çocuklarıyla gelen kadınlar, çocuklarını da lokalde yer alan oyuncakların bulunduğu bölümde vakit geçirmesini sağlayabiliyor.
    
     Muhabir: Kadriye Kasap
     Yayıncı: Murat Aslan
<< Önceki Haber Seydişehir Hanımlar Lokaline 2 haftada 158 Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER